Asansör sapığı yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Asansör sapığı yakalandı
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 13, 2011 10:43

İZMİR’in Konak ve Karabağlar ilçelerinde genç kızlara korkulu günler yaşatan taciz ve gasp şüphelisi, polis tarafından yakalandı. Farklı zamanlarda, apartmanların asansörlerinde sıkıştırdığı 4 genç kızı bıçak tehdidi ile taciz eden ve bir kadını da gasp eden şüphelinin birçok suçtan kaydı bulunan A.T. olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Yaklaşık bir ay önce genç bir kızı bıçak tehdidi ile taciz ettiği iddia edilen A.T. kaçarak izini kaybettirdi. Önceki gün yine ortaya çıkan A.T., gün içerisinde farklı yer ve zamanlarda evlerine girmek üzere olan 3 genç kızı asansörde bıçak tehdidiyle öperek elle taciz etti. Son olarak bir kadını da gasp eden şüpheli, ’155 Polis İmdat Hattı’na gelen ihbar üzerine harekete geçen Fuar Asayiş Ekipleri tarafından Poligon Deresi yakınında sıkıştırıldı. Polisin ısrarlı takibi sonucu yakalanan şüpheli, gözaltına alarak Basın Sitesi Polis Merkezi’ne götürüldü.

Genç kızlar tarafından teÅŸhis edilen şüphelinin uyuÅŸturucu kullanmaktan 3, cebir kullanarak ırza geçme ve hırsızlıktan birer sabıkası olan A.T. olduÄŸu ortaya çıktı. A.T.’nin iÅŸlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceÄŸi belirtildi.  Â


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!