Şehit pilot üsteğmen Gül'ün cenaze töreni

Güncelleme Tarihi:

Şehit pilot üsteğmen Gülün cenaze töreni
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2011 15:51

Ankara’da gece eğitim uçuşu sırasında Tulumtaş Köyü yakınına düşen askeri helikopterde şehit olan Kara Pilot Üsteğmen Erhan Gül, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Geçiş töreni sırasında, askerlerin omzunda Türk Bayrağı örtülü oğlunun tabutuna sarılan anne Feraye Gül, cenaze arabasıyla uğurlanırken de aracın arkasından koşarak tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Törene katılan pilot arkadaşları ve Org. Koşaner'in eşi de gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

ŞEHİT ÜSTEĞMENE AĞLATAN VEDA / WEB TV

ANNESİ OĞLUNUN TABUTUNUN ARKASINDA KOŞTU, CENAZEDEKİLER AĞLADI / Foto Galeri

Kocatepe Camii’nde düzenlenen törene TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, ile Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Erdal Ceylanoğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Eşref Uğur Yiğit, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Aksay, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Necdet Özel, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Aslan Günel, Kara Kuvvetleri EDOK Komutanı Orgeneral Saldıray Berk, Kara Kuvvetleri Kurmay Başkanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, MGK Genel Sekreteri Serdar Kılıç, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner’in eşi Nurdan Koşaner, bazı generallerin eşleri, Ankara Garnizonu’nda görevli pek çok subay ve astsubay ile arkadaşları katıldı.

Haberin Devamı

Orgeneral Koşaner’in eşi Nurdan Koşaner’in Kocatepe Camii’ndeki törende başını bir şalla kapatması dikkat çekti.

İŞTE ŞEHİT SUBAYLARIMIZIN FOTOĞRAFLARI

ŞEHİT EŞE SON VEDA

Cenaze namazının kılınmasının ardından Şehit Üsteğmen Gül'ün Türk Bayrağına sarılı cenazesi askerlerin omzunda top arabasına konuldu. Bu sırada anne Gül, kendisini sakinleştirmeye çalışan yakınlarından uzaklaşarak oğlunun tabutuna koştu. Anne Feraye Gül, “Körpecik fidansın, o buz gibi toprağa seni nasıl gömerim” diyerek oğlunun tabutunun önüne geçti ve tabutu öptü.

Şehit pilot üsteğmen Gülün cenaze töreni
Org. Işık Koşaner'in eşi de gözyaşlarını tutamadı.
Şehit Üsteğmen Erhan Gül’ün bir buçuk yıl önce evlendiği genç eşi Duygu Gül ise, eşine son kez “seni seviyorum” diyerek veda etti. Acılı eş Duygu Gül, güçlükle ayakta durabildi.

Kocatepe Camii'ndeki törenin ardından Erhan Gül'ün cenazesi, yakınların ve silah arkadaşlarının gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanmak üzere Cebeci Asri Mezarlığına götürüldü

Haberin Devamı

Anne Feraye Gül, Cebeci Şehitliğine götürülmek üzere törenin ardından cenaze aracına konulan oğlunun naaşının ardından bir süre koştu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!