Şehit üsteğmen Erdoğan'ın kardeşi: Sabah yolcu ettik, akşam acı haberi aldık

Güncelleme Tarihi:

Şehit üsteğmen Erdoğanın kardeşi: Sabah yolcu ettik, akşam acı haberi aldık
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2011 13:05

Ankara'daki askeri helikopter kazasında şehit olan subaylardan Kara Pilot Üsteğmen Taner Erdoğan'ın hafta sonu tatilini geçirmek üzere memleketi Tokat'ın Erbaa ilçesine geldiği, dün sabah saatlerinde Ankara'ya döndüğü öğrenildi.

Haberin Devamı

ŞEHİT ÜSTEĞMENDEN GERİYE DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI KALDI

Kara Havacılık Okul Komutanlığı’na ait eğitim uçuşu yapan UH-1 tipi askeri helikopterin Ankara’nın Gölbaşı İlçesi Tuluntaş Köyü yakınlarına düşmesi sonucu şehit düşen 5 subaydan biri olan Kara Pilot Üsteğmen Taner Erdoğan’ın Erbaa ilçesindeki baba ocağına ateş düştü. 6 ay önce evlenen Pilot Üsteğmen Taner Erdoğan İzmir’de görev yaparken, 4 ay önce Ankara’da helikopter pilotluğu eğitimi almaya başladı.

EŞİ ERBAA’DA AVUKAT

/images/100/0x0/55eb27c2f018fbb8f8aee5bd
Avukat olan ve Erbaa’da görev yapan eşi Gonca Erdoğan ile hafta sonları Erbaa’ya gelerek görüşebilen şehit üsteğmenin, hafta sonu memleketinde olduğu öğrenildi. Üsteğmenin kardeşi Ahmet Erdoğan, "Haftasonu buradaydı. Sabah yolcu ettik, akşam ise kaza haberini aldık. Ağabeyim askeri liseyi kazandıktan sonra uçmayı istemişti. İstediğini yaptı, uçtu. Artık hep göklerde olacak" diyerek gözyaşı döktü.

Haberin Devamı

Şehit Pilot Üsteğmen Taner Erdoğan’ın, Erbaa’nın Ertuğrulgazi Mahallesi’ndeki baba evine Türk bayrağı asıldı. Babası Behlül, annesi Habibe ve eşi Gonca Erdoğan da cenazeyi almak için bu sabah Ankara’ya gitti. Şehit Kara Pilot Üsteğmen Taner Erdoğan, üç kardeşin en büyüğüydü.

Şehit Pilot Üsteğmen Taner Erdoğan’ın cenazesi yarın memleketi Erba İlçesi’nde toprağa verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!