Emekli Orgeneral Çetin Doğan'ın şapkası dikkat çekti

Güncelleme Tarihi:

Emekli Orgeneral Çetin Doğanın şapkası dikkat çekti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2010 12:52

60'ı emekli ve muvazzaf general 196 sanıklı Balyoz Davası Silivri'de başladı. Davanın bir numaralı sanığı eski 1. Ordu Komutanı Org. Çetin Doğan, duruşmadan önce basın mensuplarının karşısına geçti ve sorularını cevapladı. Doğan'ın şapkasındaki amblem ise merak konusu oldu.

Haberin Devamı

ÇETİN DOĞAN'IN ŞAPKASI DİKKAT ÇEKTİ / Foto Galeri

 

Balyoz davasının bir numaralı sanığı emekli Orgeneral Çetin Doğan’ın taktığı şapkanın üzerindeki şekiller dikkat çekti. Doğan’ın eşi Nilgül Doğan, hurriyet.com.tr’ye ''Çetin paşanın şapka koleksiyonu var. Her fırsatta şapka alır. Yanlış yorumlara sebep olabilecek işareti olanları da söker. Bu şapkada onun aldığı sıradan şapkalardan birisi. ‘Başım üşümesin diye şapka takayım’ dedi. Zaten zaman zaman da şapka takar. Şapkayı takıp ‘Yakıştı mı?’ diye sordu. Ben de yakıştığını söyledim ve duruşmaya böyle gönderdim.''

 

Çetin Doğan’ın Amerika’da bulunan kızı, damadı ve torunu da bu akşam İstanbul’a gelecek. Ve duruşmaları izleyecek. Ancak Çetin Doğan’ın kızı Pınar, çocuğuna bakabilmek için annesiyle ayrı günlerde duruşmayı izleyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!