Kesik iki kadın bacağı soruÅŸturmasında 3 gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Kesik iki kadın bacağı soruşturmasında 3 gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2010 21:14

BURSA'da geçtiğimiz temmuz ayında çöp konteynırında bulunan dizkapağı hizasından kesik iki kadın bacağının, 25 yaşındaki eşinden ayrı yaşayan 1 çocuk annesi Sevgi Taşkın'a ait olduğu ortaya çıktı. Soruşturma kapsamında polis, kadının sevgilisi işkili restoran işletmecisi ile bu kişinin babası ve kardeşini gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Ä°KÄ°NCÄ° MÃœNEVVER CÄ°NAYETÄ° / WEB TVÂ

Merkez Nilifer Ä°lçesi'nde geçtiÄŸimiz 28 Temmuz'da belediye ekipleri çöp konteynırının içinde diz hizasından düzgün olarak kesilmiÅŸ tırnakları ojeli bir kadına ait iki bacak bulundu. Çevrede ve çöplükte araÅŸtırma yapan polis, kimliÄŸini belirleyemediÄŸi cesedin diÄŸer parçalarını bulamadı. Polis, ayak numarası 39 olan bacakların kime ait olduÄŸu belirlemek için kesik bacakları Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderirken, Bursa ve çevre illerdeki kayıp kadın ilanı veren kiÅŸilerle de temasa geçti.     Â

1 ÇOCUĞU VAR

Yapılan incelemeler sonucunda polis, kesik bacakların, eşinden ayrı yaşayan 1 çocuk annesi Sevgi Taşkın'a ait olduğunu belirledi. Taşkın'ın aynı zamanda çalıştığı içkili restoran işletmecisi sevgilisi 31 yaşındaki Bülent Kocaman ile ismi açıklanmayan babası ve erkek kardeşi de gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Eşinden ayrılan Bülent Kocaman'ın merkez Nilüfer İlçesi Beşevler Mahallesi Güneş Caddesi'nde oğlu ve babası ile birlikte oturduğu ve zaman zaman sevgili aynı zamanda işlettiği restoranda da garsonluk yaptığı öğrenilen Sevgi Taşkın'ın da burada kaldığı belirlendi. Polis, bu akşam Kocaman'ın oturduğu evde didik didik arama yaptı.

KARDEŞİ KAYIP BAŞVURUSU YAPMIŞ

Kesik kadın bacaklarıyla ilgili soruşturma sürerken, Sevgi taşkın'ın erkek kardeşinin 16 Eylül'de polise başvurarak uzun süredir kızkardeşinden haber alamadığını bildirdiği de belirlendi. Bu başvuru üzerine polisin kadının sevgilisi Bülent Kocaman'ı ifadesini aldıktan sonra serbest bıraktığı da ortaya çıktı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!