Tören öncesi ‘etek boyu’ kontrolü

Güncelleme Tarihi:

Tören öncesi ‘etek boyu’ kontrolü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2010 11:24

İZMİR Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi yeni binasının açılış törenine, hayırsever 65 yaşındaki Hakkı Keleşoğlu geçen ay evlendiği eşi 35 yaşındaki Hale Keleşoğlu ile katıldı. Manisa'daki bir törende, “Gazeteciler alttan değil üstten çeksin” diye uyarıda bulunan Keleşoğlu, bu kez tören başlamadan önce eşinin eteğini kontrol etti.

Haberin Devamı

TÜM MAL VARLIĞINI BAĞIŞLADI

'EŞİMİN GÜZEL BACAKLARINI ÜSTTEN ÇEKSİNLER'

Değişik mimarisi ile dikkat çeken Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesini'nin açılış törenine, İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Atilla Sezgin, Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tevfik Balcıoğlu, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Necip Kalkan, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve çok sayıda fakülte öğrencisi katıldı. Kokteyl ortamında başlayan açılış töreninin ardından fakülte binasının kurdelası kesildi.

Törende Konuşan Mütevelli Heyet Başkanı Ekrem Demirtaş, çılgın ve sıradışı bir bina yaratmak üzere adım attıklarını ve bunu da büyük ölçüde başardıklarını belirtti, “Bu binanın bugün açılışının yapılabilmesinin arkasında çok kahraman var. Başta eleştirsek de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu emsali 1'den 1.5'a çıkarttı. Biz de daha fazlasını istemedik. Emsal kararıyla birlikte bu binayı yapma fırsatı yakaladık. Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi binası olacağı için de farklı ve sıra dışı bir bina yaratmak istedik. Bunu başardığımızı düşünüyorum” dedi.

Kurdele kesim töreninden sonra ise öğrencilerin defilesi yapıldı. Ön sıraya Ekrem Demirtaş'ın yanına son aylarda hayır kurumlarına yaptığı bağışlarla dikkatleri üzerine çeken Hakkı Keleşoğlu de yeni evlendiği genç eşi Hale Keleşoğlu ile oturdu. Manisa'da Kızılay'ın bölge toplantısında anidan ayağa kalkan ve “Eşim bana Celal Bayar Üniversitesi’nin düzenlediği bir törende, gazeteciler tarafından kendisinin güzel bacaklarının çekildiğini söyledi. Bu törende de alttan değil üsten çeksinler” diyen Keleşoğlu bu kez tören başlamadan önce yanında oturan eşinin etek boyunu uzun süre kontrol etti. Defilede öğrenciler kendi tasarımlarını sergiledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!