Cinayet şüphelisi eş İstanbul'da yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Cinayet şüphelisi eş İstanbulda yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2010 17:31

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde, ayrılmak isteyen eşi 29 yaşındaki Leyla A'yı bıçaklayarak öldüren ve olaydan sonra kaçan 29 yaşındaki Abdülmecit A, İstanbul'da yakalandı. Alanya'ya getirilen katil zanlısı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

Alanya'da 8 yıl önce evlenen genç çift, Abdülmecit A'nın memleketi Iğdır'a yerleşmişti. Ancak Leyla A, bir süre önce, kocası tarafından sürekli dövüldüğü gerekçesiyle 3 çocuğunu alarak Alanya'da oturan ailesinin yanına dönmüştü. Bunun üzerine geçen 17 Eylül'de aile büyükleri Alanya'da bir araya gelerek karı- kocayı barıştırmayı denemiş, ancak Leyla A'nın kabul etmemesi üzerine iki aile arasında kavga çıkmıştı. Kavganın büyümesi üzerine Abdülmecit A, eşini 5 yerinden bıçakladıktan sonra kaçmış, Leyla A yaralı olarak götürüldüğü hastanede olaydan 1 hafta sonra hayatını kaybetmişti.

Abdülmecit A, dün İstanbul Bağcılar'da polisin yaptığı kontroller sırasında yakalandı. Bugün sabah saatlerinde Alanya'ya getirilen genç adam, polisteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!