Hız tutkusu sonunu getirdi

Güncelleme Tarihi:

Hız tutkusu sonunu getirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2010 12:46

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği ileri sürülen trafik kazasında, önce yol kenarındaki bir ağaca ardından da iki araca çarparak durabilen otomobildeki 3 kişiden 2'si yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı. Hayatını kaybeden Mehmet Emin Dere'nin Facebook'ta tek bir notu bulunuyordu; ‘Ölüm’ gaz pedalına basan ayakta, ‘Hayat’ direksiyonu tutan kollardadır. Bunun eğlencesi ise, 'Ölümüne basıp hayata tutunmaktır'

Haberin Devamı

Kaza, dün akşam saat 21.30 sıralarında, Torbalı İlçesi Ayrancılar Mahallesi'nde meydana geldi. Ayrancılar'da Elektrikçi olan 26 yaşındaki Gökhan Kahraman, mesai bitimi işyerini kapatarak çalışanları 16 yaşındaki İsa Ova ve 25 yaşındaki Mehmet Emin Dere ile birlikte otomobil ile gezintiye çıktı.


Ayrancılar'dan Torbalı yönüne giden, Gökhan Kahraman yönetimindeki otomobil, iddiaya göre, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. Önce yol kenarındaki bir ağaca çarpıp savrulan otomobil, ardından park halindeki kamyonetle, otomobile çarparak durdu. Kazada, sürücü Kahraman ağır yaralanırken, yanında çalışan Ova ve Dere hayatını kaybetti.


Kazayı görenler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde olay yerinde öldükleri belirlenen Ova ve Dere'nin cesetleri, Torbalı Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Sürücü Kahraman ise ambulansla yine aynı hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Hayatını kaybeden Mehmet Emin Dere'nin yaklaşık 1 hafta önce evlendiği belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haberin Devamı

FACEBOOK'A, HIZI SEVDİĞİNİ YAZMIŞTI

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 25 yaşındaki Mehmet Emin Dere'nin sosyal paylaşım sitesi faceboktaki sayfasına, geçen salı günü ‘Ölüm’ gaz pedalına basan ayakta, ‘Hayat’ direksiyonu tutan kollardadır. Bunun eğlencesi ise, Ölümüne basıp hayata tutunmaktır” yazdığı ortaya çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!