Norveçli mankenin darp iddiası

Güncelleme Tarihi:

Norveçli mankenin darp iddiası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2010 21:49

Antalya'nın Alanya İlçesi'ne tatile gelen ve ülkesinde mankenlik yaptığı belirtilen Norveç uyruklu 25 yaşındaki Janis Maria Wilson, alışveriş yaptığı mağazanın kadın tezgahtarı tarafından darp edildiğini öne sürerek şikayetçi oldu.

Olay, önceki gün Atatürk Caddesi'nde bulunan bir butikte meydana geldi. İlçeye tatil için annesi Adrianna Wilson ile gelen Norveç uyruklu manken Janis Maria Wilson, Yılmaz Gök'e ait işyerinde elbise seçti. Elbiseleri beğenmediğini söyleyen Wilson ve annesi daha sonra işyerinden ayrıldı. Bir süre sonra iş yerine gelen anne ve kız yeniden elbiselere bakmak istedi. Tezgahtar Sanem Göksoy'un (29) iddiasına göre Wilson kendisine verilen 5 elbisenin 4'ünü iade etti. Elbiselerden birinin eksik olduğunu öne süren Göksoy ile Wilson arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından taraflar daha sonra ayrıldı. Olaydan 2 gün sonra polis merkezine giderek Göksoy'dan şikayetçi olan Wilson, fermuarı bozulan bir pantolonu iade etmek için gittikleri işyerinde tezgahtar ve işyeri sahibi tarafından darp edildiklerini ve kendilerinin hırsızlıkla suçlandığını iddiasında bulundu.

Olayın ardından konuşan Sanem Göksoy ise vücudundaki morluklar nedeniyle 2 gündür işe gidemediğini belirterek, “Olay günü anne ve kızı işyerimize geldi. Kendilerine yardımcı oldum, bir süre sonra kadınlar işyerinden ayrıldılar. Bir saat sonra işyerine gelen anne ve kız tekrar elbise baktılar ve Janis Maria Wilson 5 elbise alarak kabine girdi. Kabinden çıkan Wilson'un elinde 4 elbise görünce uyardım ve elbiselerin eksik olduğunu söyledim. Bu sırada anne ile kızın saldırısına uğradım” dedi. Vücudundaki morlukları gösteren Göksoy olayın şokundan hala çıkamadığını ve iş yerine gidemediğini ifade etti.

Polis merkezine giderek şikayette bulunan Janis Maria Wilson ise gazetecilere Göksoy'un iddialarının asılsız olduğunu belirterek, “Olay günü annemle işyerinden bir pantolon aldık. Pantolonun fermuarında arıza olduğunu fark edince iade etmek istedik ve tezgahtar kızın saldırısına uğradık. Beni yere yatırdı ve yüzümü tekmeledi. Vücudumun her yerinde morluk var ve işim gereği Londra, Florida ve Fransa'da defilelere çıkacaktım ancak bu şekilde defilelere çıkmam imkansız. Bir süre daha Alanya'da kalacağım ve yüzümün iyileşmesini bekleyeceğim. Sorumlular cezalandırılsın” diye konuştu. Polis olayla ilgili iş yeri sahibi ve çevrede bulunan esnafların ifadelerine başvurdu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!