"16 yaşında jigololuk yaptım"

Güncelleme Tarihi:

16 yaşında jigololuk yaptım
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 04, 2009 13:57

Salih Güney, "Aramızda Kalmasın" programında çok samimi bir itirafta bulundu. Güney, herkesin çok merak ettiği "Gençlik yıllarında jigololuk" konusuna açıklık getirdi.

Haberin Devamı

SALÄ°H GÃœNEY FOTOÄžRAFLARI

Salih Güney programda 16 yaşındayken jigololuk yaptığını kabul etti. Güney, öğrencilik yıllarını yatılı bir okulda geçirdiÄŸini ve hafta sonları zengin, 30-35 yaÅŸlarında Amerikalı bir kadınla birlikte geçirdiÄŸini açıkladı.Â

O günlerde birlikte olduÄŸu kadının herÅŸeyi kendisine hediye ettiÄŸini, bu durumun bir süre hoÅŸuna gittiÄŸini ancak yaÅŸadığı bir olayın daha sonra midesini bulandırdığını söyledi.Â

4 ay süren ilişkisinin ilk başlarda gençliğin de verdiği heyecanla hoşuna gittiğini söyleyen aktör, daha sonra birlikte olduğu kadının "Git şunu getir" tarzı emir verici cümleler kurmaya başladığını görmesiyle, kolundaki hediye saati duvara fırlatıp bu ilişkiyi sonlandırdığını söyledi.

Bilmeden bu hataya düştüğünü söyleyen aktör, "Bu işi yapacak kişinin karakterini satması lazım. Yapılacak iş değil. Bunu kabul edecek adam kendisini bir süre sonra kadının arkasında valizlerini taşıyor bulur. Bu da kabul edilebilir bir durum değil. Ben bu hatayı yaptım. Ancak hatamı çabuk anladım." dedi.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!