16 ton yükle kaza yapan kamyonda can pazarı

Güncelleme Tarihi:

16 ton yükle kaza yapan kamyonda can pazarı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2010 14:31

Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yeni yapılan bir alışveriş merkezi inşaatına dolgu malzemesi getiren kamyon, başka bir kamyonun sıkıştırması sonucu yol kenarındaki asırlık çınar ağacına çarptı. Kazada ön tarafı tamamen dağılan kamyonun şoför mahallinde sıkışan sürücünün 22 yaşındaki oğlu Muharrem Özyılmaz, itfaiye ekiplerinin 1 saat süren çabası sonucu çıkartıldı.

Haberin Devamı

TALİHSİZ GENÇ BÖYLE KURTARILDI

Kaza, Kartepe İlçesi’nin Köseköy mevkiinde saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Kasasına yüklediği 16 ton dolgu malzemesini D-100 Karayolu kenarında yaptırılan alışveriş merkezi inşaatına götüren 50 yaşındaki İbrahim Özyılmaz yönetimindeki 41 AP 388 plakalı kamyon, iddiaya göre başka bir kamyonun sıkıştırması sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki çınar ağacına çarptı.

Kazada kamyonun ön tarafı tamamen dağıldı. Sürücü kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, yan koltukta oturan oğlu Muharrem Özyılmaz araçta sıkıştı. Göğüs hizasına kadar gelen demir yığınlarının arasında neredeyse nefes alamayacak halde kurtarılmayı bekleyen gencin imdadına itfaiye ekipleri yetişti. Kaza kırım ekipleri önce kapıları kesti, daha sonra titiz bir çalışma ile kamyonun ön panelini küçük dilimler halinde keserek genci çıkardı.

Yaklaşık bir saat süreyle sıkıştığı yerden çalışmaları korku dolu bakışlarla izleyen Muharrem Özyılmaz Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!