Acısız, hızlı kesin ölüm

Güncelleme Tarihi:

Acısız, hızlı kesin ölüm
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2010 00:00

Bahçelievler'de özel bir hastanenin ameliyathanesinde intihar eden 20 yaşındaki anestezi hemşiresi Nazlı Aksu’nun ailesi ve arkadaşları büyük üzüntü içinde.

NAZLI HEMŞİRENİN FOTOĞRAFLARI

Aksu’nun hastaneden hemşire arkadaşı İlknur Akbaş, “İlacı aşırı dozda enjekte etmiş. Bu ilacın solunumu durdurma özelliği var. Çok fazla aldığından bir dakikada hayatını kaybetmiştir. Acı çektirmeyen, çok hızlı ve kesin bir ölüm yolu. Hiç kurtulma ihtimali bırakmamış” dedi.

‘Çok yorgunum’ demişti

Özel bir hastanede yaklaşık 7 ay önce anestezi hemşiresi olarak işe başlayan Nazlı Aksu, önceki gün 16.00 sıralarında, “Çok yorgunum. Biraz uyuyacağım” diyerek, ameliyathanedeki dinlenme odasına girdi. Kapıyı kilitleyen genç kız, daha önceden hazırladığı aşırı dozdaki kas gevşetici ilacı kolundan enjekte etti. Uzun süre Aksu’dan haber alamayan arkadaşları telefonla ulaşmak istedi. Ancak genç hemşirenin telefona cevap vermemesi üzerine arkadaşları, kilitli olan dinlenme odasının kapısını kırarak içeri girdi. Arkadaşları Aksu’yu kurtarmak için seferber oldu ancak başarılı olunamadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!