Motosiklet tutkusu sonu oldu

Güncelleme Tarihi:

Motosiklet tutkusu sonu oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2010 11:48

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde, motosiklet tutkunu 25 yaşındaki garson Mustafa Bağcı, dün gece arkadaşının motosikletiyle hız yaparken, aracın takla atması sonucu yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Kemer'in Çamyuva Beldesi'nde bir restoranda garsonluk yapan Mustafa Bağcı, dün saat 22.30 sıralarında aynı restoranda çalışan arkadaşının motosikletinin anahtarının üzerinde olduğunu görünce, “Hemen döneceğim” diyerek Turizm Caddesi'nde tura çıktı. Bir süre tur attıktan sonra caddede bulunan kavşağa iddiaya göre aşırı hızlı giriş yapan kask takmayan Bağcı, yönetimindeki motosiklet kontrolden çıkıp takla attı. Motosikletten fırlayarak başını kaldırıma çarpan Mustafa Bağcı, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Bağcı'nın ölüm haberini alan arkadaşları olay yerinde toplanarak gözyaşı döktü. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Mustafa Bağcı'nın cesedi, Kemer Devlet Hastanesi morguna götürüldü.Motosiklete binmeyi çok seven Bağcı'nın kazadan önce arkadaşlarına, “Bir gün ben de böyle bir motosiklet alacağım” dediği belirtildi. Gaziantep nüfusuna kayıtlı Bağcı’nın nişanlığı olduğu ve evlilik planları yaptığı kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!