Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
10 Şubat 2012 Cuma 15:41

 ADnet  
Reklam için
Hürriyet Anasayfa > Tüm Gündem Haberleri

Şizofren kız, babasını öldürdü

Paylaş Benimsayfam'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Taylan YILDIRIM/İZMİR, (DHA) 5 Eylül 2010
İZMİR'in Eşrefpaşa semtinde, şizofren 22 yaşındaki Güneş Serpen, babası 49 yaşındaki Ziya Serpen'i bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Eşrefpaşa 519'uncu Sokak 13 namaradaki Gülistan ve Ziya Serpen çiftinin evinde bu sabah saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Çiftin şizofren teşhisi konulan ve yaklaşık 2 yıldır tedavi gören kızları Güneş Serpen, annesi ve babasıyla birlikte otururken kalkıp yanlarından ayrıldı.

Mutfağa giren ve oradan aldığı bıçakla anne ve babasının yanına dönen Geneş Serpen, bir anda babasının üzerine atladı. Güney Serpen bıçağı babası Ziya'nın göğsüne saplamaya başladı.

Kızı Güneş'in, eşi Ziya'yı bıçaklamasına tanık olan Gülistan Serpen, hemen 112 Acil Servis'i arayarak yardım istedi. Gelen sağlık ekibi evde ilk müdahaleyi yaptığı ağır yaralı Ziya Serpen'i ambulansla İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Doktorların tüm çabasına karşın Ziya Serpen kurtarılamadı.

Eve gelen polisler tarafından gözaltına alınan Güneş Serpen, sağlık kontrolüne götürülürken rahat tavırları ve gülümsemesiyle dikkati çekti. Güneş Serpen, polisler arasında götürülürken babasını niçin öldürdüğü sorusuna “Sıkıldım bıçakladım” yanıtını verdi.

Güneş Serpen'inr emniyette sorgusu sürürken, cinayetin nedeni araştırılıyor.



  Yorum Sayısı 3 / 10     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
Serdar Cetinbag 05/09/2010 - 19:12
cok yakinimdan bilirim by polur ve sizofren kendisi oldukcada tehlikelidir ilaclarini almadigi surece kizin gercekten yerdima ihtiyaci vardir siki bi tedavi olmasi sart hayati boyunca tutuklanmamalidir cunki hasta biri istemeyerek olan bi olay emin olun.
Çok İyi %11 İyi %22 Normal %22 Kötü %22 Beğenmedim %22
H2 SO4 05/09/2010 - 18:30
Bu sizofrenli hastalar mesela televizyonun onu izledigine,
takip ettigine inanir.
Tabii bazen emirler de gelir,bu emir "kurtar cocuklari" olur,cocuklar
katledilir."karinin ruhu kirli" dendigi an da artik zavalli kadinin ölüm fermani
okunmustur.
Bu kizin da cani sikilmis.
Neden birakilir bunlar
Çok İyi %16 İyi %16 Normal %27 Kötü %16 Beğenmedim %22
SERDAR GAZİ 05/09/2010 - 18:23
Şizofren hastasını derhal toplumdan uzaklaştıracaksın ve tecrit altına alıcaksın,kimsenin hiçkimsenin gözünün yaşına bakmadan kıtır kıtır keserler.Şuan tıpta tedavisi yok.
Çok İyi %11 İyi %22 Normal %22 Kötü %16 Beğenmedim %27
Bu haberin diğer yorumcuları
OSMAN BİGA
Halil Efe
Mustafa Kemal ATATÜRK
burukay akil
sevket karahasan
yasin şimşek
zekeriya keleş
YORUM ANALİZ
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Hürriyet veya hurriyet.com.tr sorumlu tutulamaz.
  Yorum Sayısı 3 / 10     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
Diğer Haberler
Yakala.Co
Hürriyet Kıyasla
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak Yenibiris.com Hürriyet Aile Hürriyet Oto İddaa Avrupa Birliği DYH