Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
10 Şubat 2012 Cuma 06:43

 ADnet  
Reklam için
Hürriyet Anasayfa > Tüm Gündem Haberleri

"Çakar'ı ben vurdum" dedi gözaltına alındı

Paylaş Benimsayfam'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
A.A. 5 Eylül 2010
FIFA kokartlı eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ın 6 yıl önce uğradığı silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan şüphelinin, arkadaş ortamında “Çakar'ı ben vurdum” demesi üzerine polise ihbar edildiği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine gelen bir ihbarda, Çakar'ı 6 yıl önce yaralayan saldırganın İstanbul'da bulunduğu ve adının Adnan U. olduğunun iddia edilmesi üzerine polis ekiplerince çalışma başlatıldı.
Yapılan çalışmalar sonucu Beyoğlu'nda yakalanarak gözaltına alınan Adnan U'nun emniyetteki ifadesinde, arkadaş ortamında sarf ettiği sözlerden dolayı ihbar edildiğini söyleyen polislere, “Alkollüydüm, öyle bir şey söylediğimi hatırlamıyorum” yanıtını verdiği öğrenildi.
Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulanan Adnan U'nun yaralama, hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarından emniyette kaydı bulunduğu, ayrıca Galatasaray ile Leeds United takımları arasında 2000 yılında oynanan futbol maçı öncesi 2 İngiliz taraftarın ölümüyle sonuçlanan olaylara ilişkin yargılanarak 6 ay cezaevinde kaldığı bildirildi.


 
Yorumlarınızı Yazınız
Bu haber hakkında henüz yorum yok
Diğer Haberler
Yakala.Co
Hürriyet Kıyasla
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak Yenibiris.com Hürriyet Aile Hürriyet Oto İddaa Avrupa Birliği DYH