Org. Koşaner Köşk'ten Genelkurmay'a geçti

Güncelleme Tarihi:

Org. Koşaner Köşkten Genelkurmaya geçti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2010 16:58

İlker Başbuğ’un ardınan Genelkurmay Başkanı olması beklenen Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Işık Koşaner Çankaya Köşkü’ne çıktı. Koşaner yaklaşık 40 dakika Çankaya Köşkü'nde Gül ile görüştü.

Haberin Devamı

Org. Koşaner'in Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün çağrısı üzerine Çankaya Köşkü'ne çıktığı öğrenildi.

Bu arada bu gelişmeler yaşanırken Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ve Genelkurmay Adli Müşaviri de Başbakanlık'tan ayrıldı. Başbakan Erdoğan'ın Denizli'de olduğu saatlerde Gönül'ün Başbakanlık'a gitmesi dikkat çekti.

Org. Koşaner yaklaşık 40 dakika Cumhurbaşkanı Gül ile görüştükten sonra Çankaya Köşkü'nden ayrıldı ve Genelkurmay'a geçti.

BAŞBAKAN GELİŞMELERİ AYDIN VALİLİĞİ'NDE İZLEDİ

Başbakan Erdoğan partisinin mitinginin ardından Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen ziyaret için saat 13.15'da Valiliğe giren Başbakan Erdoğan'ın resmi programda 14.30'da helikopterle Denizli'ye hareket etmesi planlanırken, Valilik'den 15.50'de çıkması dikkat çekti.

Haberin Devamı

Başbakan Erdoğan'ın bu süre içinde yemek yediği ve Ankara'da Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atilla Işık'ın emekliliğini istemesiyle ilgili gelişmeleri takip ettiği öğrenildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!