Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
10 Şubat 2012 Cuma 06:58

 ADnet  
Reklam için
Hürriyet Anasayfa > Tüm Gündem Haberleri

Camide telefonu çalan 5 lira ceza ödüyor

Paylaş Benimsayfam'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
ERZURUM, (DHA) 30 Temmuz 2010
ERZURUM’un Olur İlçesi'ne bağlı Ormanağzı Köyü'ndeki camide namaz sırasında cep telefonunun zili çalan kişiler ceza olarak 5 lira ödüyor.

Yaklaşık iki haftadır süren uygulama sayesinde artık cemaatin çok dikkatli davrandığını ve namaz kılarken telefonlarını kapatmayı unutmadıklarını belirten İmam Musa Keleş, bugüne kadar 35 kişinin para cezası ödediğini söyledi. İmam Keleş, “Namaz sırasında ve cuma günleri vaazlarda telefonlar yüzünden dikkatimiz dağılıyordu. Bunu engelleyebilmek için köylünün de oluru ile böyle bir uygulama başlattık. Hem cemaat hem de bizler bu uygulamadan çok memnun kaldık. Çünkü artık telefonların zili sustu. Para cezaları ile caminin ihtiyaçlarını karşılıyoruz” diye konuştu.


 
Yorumlarınızı Yazınız
Bu haber hakkında henüz yorum yok
Diğer Haberler
Yakala.Co
Hürriyet Kıyasla
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak Yenibiris.com Hürriyet Aile Hürriyet Oto İddaa Avrupa Birliği DYH