1 yıl önce göreve başlamıştı

Güncelleme Tarihi:

1 yıl önce göreve başlamıştı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2010 16:35

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü üyeleriyle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Samet Yılmaz'ın (22), Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki baba ocağında acı yaşanıyor.

Haberin Devamı

MANİSA ŞEHİDİNE AĞLIYOR / Foto Galeri

Acı haberi şehit Uzman Onbaşı'nın ailesine Kaymakam Nazmi Günlü, Turgutlu Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Tarık Ercan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ziya Çamur ve Turgutlu Belediye Başkanı AK Parti'li Serhat Orhan sağlık ekibiyle birlikte verdi.

Oğlunun şehit olduğu haberini alınca yıkılan baba Selahattin Yılmaz, evden çıkarak, “Oğlumu geri getirin. Böyle iş olmaz olsun. Oğlumun şehit haberini getirdiniz” diye feryat etti. Fenalaşan şehit annesi Hatice Yılmaz'a ise 112 Acil servis ekipleri ilk müdaheleyi yaparak, sakinleştirdi. Şehit Uzman Onbaşı Samet Yılmaz'ın yakınları ve komşumlarının akınına uğrayan evinin etrafı Turgutlu Belediyesi tarafından Türk bayraklarıyla donatıldı. Şehit Samet Yılmaz'ın evinin önünde olası bir acil durum için üç 112 Acil Servis ambulansı hazır olarak bekletildi.

Haberin Devamı

Şehit olan bir yıllık Piyade Uzman Onbaşı Samet Yılmaz'ın kısa bir süre önce izne geldiği, bir hafta önce yeniden görev yerine döndüğü ve son olarak ağabeyiyle telefonda görüşerek, “Bir aya kadar yeniden geleceğim, seni gezdireceğim” dediği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!