Kastamonu'da minibüs TIR'a çarptı: 2 ölü

Güncelleme Tarihi:

Kastamonuda minibüs TIRa çarptı: 2 ölü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2010 12:59

KASTAMONU’nun Tosya İlçesi’nde bir minibüsle TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Kazada eşini ve kızını kaybeden minibüs sürücüsü Kemal Yaşık, 'Keşke ben ölseydim kızım' diyerek feryat etti.

Haberin Devamı

EŞİ VE KIZI İÇİN BÖYLE AĞLADI

Kaza, D-100 karayolunda Tosya-Samsun istikametindeki 2'nci kilometrede Yeni Sanayi Sitesi karşısında meydana geldi. Erzurum’dan İzmit istikametine giden, hatalı sollama ve şerit ihlali yaptığı ileri sürülen Kemal Yaşık idaresindeki 34 UC 2745 plakalı minibüs, Bursa’dan Erzurum istikametine giden Yakup Yalçın’un kullandığı 41 UV 686 plakalı TIR’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan minibüs sürücüsü Kemal Yaşık’ın eşi Şadiye Yaşık (38) ile kızı Funda (9) olay yerinde can verdi. Kazada aynı aileden Muhammet, Mansur, Tuğba, Sena, Mahmut ve Murathan Yaşık ise yaralı olarak Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Eşi ve kızını kaybeden minibüs sürücüsü Kemal Yaşık sinir krizleri geçirdi, Tosya Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar tedavi altına alındılar. Tosya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Baş, bölgede en çok kazaların Tosya D-100 karayolunda meydana geldiğini belirtirken, “Yetkililere buranın bölünmüş yol statüsüne kavuşturulması için çalışmalar yapılsın, daha çok canlar yanmasın dedik” diyerek tepkisini dile getirdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!