Perşembe gününe kadar yağmur var

Güncelleme Tarihi:

Perşembe gününe kadar yağmur var
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2010 12:45

Meteoroloji uyardı, yağmur İstanbul'a ulaştı... Ancak Avrupa Yakası'nda şiddetli yağmur görülürken, Anadolu Yakası açık ve güneşli. Ancak şiddetli yağış hızla İstanbul'a yayılıyor. Meteoroloji bugün yaptığı açıklamayla şiddetli yağışların Perşembe gününe kadar süreceğini açıklamıştı.

Haberin Devamı

İŞTE 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre Marmara Bölgesi'nin tamamı ve Karadeniz bölgelerinin kıyı kesimlerinde yağışlar aralıklı olarak perşembe gününe kadar devam edecek.

Salı günü yurdun iç kesimleri çok bulutlu olacak. Ege, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri nde ise hava az bulutlu ve açık olurken Doğu Anadolu'da zaman zaman gökgürültülü sağanak yağış görülecek.

İSTANBUL'DA SAĞANAK ETKİLİ OLDU

İstanbul'da özellikle öğle saatlerinde  etkili olan sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

İtfaiye Daire Başkanlığından alınan bilgiye göre, özellikle Küçükçekmece  ilçesi Sefaköy itfaiyesine çok sayıda su baskını ihbarı geldi. Ekiplerin  bölgedeki su tahliyesi çalışmaları sürerken, Küçükçekmece'nin diğer semtlerinden  de 10, Bakırköy'de beş, Tuzla Şifa Mahallesi'nde de bir su baskını olduğu  öğrenildi.
Bu arada, İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Bakırköy, Büyükçekmece,  Çatalca, Kadıköy, Pendik ve Silivri'de kısa süreli ve lokal sağanak yağış  beklendiğini bildirerek, vatandaşları sel ve su baskınlarına karşı uyardı.

Haberin Devamı

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak:

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı  (26)

ANKARA: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (24)

İZMİR: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu (29)

ADANA: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı  (31)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı  (28)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. (23)

ERZURUM: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu (25)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık (35)

İşte 4 günlük haritalı hava tahmini:

Haberin Devamı

Perşembe gününe kadar yağmur var

PAZARTESİ

Perşembe gününe kadar yağmur var

SALI

Perşembe gününe kadar yağmur var

ÇARŞAMBA

Perşembe gününe kadar yağmur var

PERŞEMBE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!