15 Temmuz Şehitler Köprüsü saat 14.00'e hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2018 10:36

15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. yıl dönümünde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde hazırlıklar devam ediyor. Hazırlıkların bitmesinin ardından saat 14.00 itibariyle köprü trafiğe tamamen kapatılacak.

Haberin Devamı

'15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni' nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde dün akşam başlayan çalışmalar devam ederken, kısmi açılışı yapılacak olan 15 Temmuz Şehitler Müzesi’nde de hazırlıklar yapılıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı ve 15 Temmuz Şehitler Makamı önünde yapılacak anma programı için 12 dev LED ekran, 7 kademe ses kulesinden oluşan sahne kurulurken, canlı yayın yapacak televizyon kanalları için de bir platform kuruldu. Kısmi olarak açılışı yapılacak olan 15 Temmuz Şehitler Müzesi’ne de, darbe girişimi gecesi tankın altında kalan bir otomobil konuldu. Saat 14.00'ten itibaren ise köprü yolu trafiğe kapatılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre de, İETT otobüsleri Zincirlikuyu'ya D-100 güzergahından ring sefer yapacak. 15 Temmuz Şehitler Makamı, köprü güzergahı ve katılım yollarında da gerekli tedbirleri alındı.

BAKMADAN GEÇME!