Fuhuş çetesine darbe

Güncelleme Tarihi:

Fuhuş çetesine darbe
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2010 11:02

4 ayrı evde kalan ve müşterilerin tercihlerine göre otel ya da evlere fuhuş için gönderildikleri öne sürülen kadınların günde 5 müşteri alması durumunda ödüllendirildiği, 5 müşteriyle cinsel ilişkiye giren kadına akşam ya da öğle yemeğinde döner ve istediği kadar dondurma ısmarlandığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

FUHUŞ ÇETESİNE DARBE

Antalya'da polisin çökerttiği fuhuş çetesi üyesi oldukları öne sürülen 4'ü yabancı kadın 9 kişi, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin, VIP müşteriye gecelik 2 bin dolara grup seks için kadın temin ettikleri, 5 müşteriyle cinsel ilişkiye giren kadına yemekte döner ve istediği kadar dondurma ısmarladıkları iddia edildi.

Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 3.5 ay önce Manavgat İlçesi ve Side Beldesi'nde yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptıran bir çetenin bulunduğu bilgisine ulaştı. Polis teknik ve fiziki takibin ardından önceki gün 10 ayrı adrese 100 polisin katıldığı eş zamanlı operasyon düzenleyerek 6 Kırgızistan, 4 Özbekistan, 2 Gürcistan ve 1 Ukrayna uyruklu toplam 13 kadın ile bu kadınları pazarladığı iddia edilen 4'ü yabancı uyruklu kadın, 2'si otel sahibi 9 kişiyi gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Şüphelilerin evlerinde ve kaldıkları yerlerde 25 bin TL nakit para, 3 bin prezervatif ve uluslararası para transferinde kullanılan havale dekontları ele geçirildi. Elebaşılığını Mustafa Er'in yaptığı fuhuş çetesi üyeleri Aynura K., Bornohor İ., Dilforuzan A., Akmanan O., Aziz K., Volkan E. otel sahipleri Serdar F. ve Mustafa Ö. üç gün süren sorgularının ardından Manavgat Adliyesi'ne sevk edildi.

GRUP SEKS 2 BİN DOLAR

Bu arada çeteyle ilgili ilginç detaylar da ortaya çıktı. Çete üyelerinin iş bulma vaadiyle kandırarak Türkiye'ye getirdiği kadınlara, kendileri için masraf yaptıklarını söyleyerek fuhuşa zorladıkları belirlendi.

Burada kadınların pasaportlarına el koyup fuhuş yaptıran çete üyelerinin, aralarında iş adamları ve bürokratların olduğu VIP müşterilere kadınları toplu olarak gönderdikleri, müşterilerin ise içlerinden ilişkiye girmek istediği kadını seçtiği, grup seks için iki kadın alan müşterinin 2 bin dolar ödediği ortaya çıktı. Diğer müşterilerden saatlik ilişki için 100 TL, gecelik ise 500 TL ödediği belirlendi.

ŞİFRE: KALP DOKTORU

Fuhuş için kadın isteyenlerin çete elebaşı Mustafa Er'i arayıp, şifre olarak ‘Kalp doktoru tanıdığın var mı?’ diye sorduğu tespit edildi. Çetenin kadın üyelerinin, ülkelerindeki kadınları tanıdıkları aracılığıyla iş bulacaklarını söyleyerek kandırdığı ve Antalya'ya gelmeye ikna ettiği öne sürüldü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!