3 CHP'li oy kullanmadı

Güncelleme Tarihi:

3 CHPli oy kullanmadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2010 18:44

Kemal Kılıçdaroğlu bin 250 delegenin bin 246'sının imzası ile aday gösterildi. Kılıçdaroğlu'na genel başkan adayı olarak gösterilmesi için 3 delege imza vermedi ve oy kullanmadı.

Haberin Devamı

CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile Ankara Milletvekili Nesrin Baytok kurultay salonuna gelmedikleri için imza atmadılar. Kurultay başladığı sırada kalp krizi geçiren bir delege de hastaneye kaldırılması nedeniyle imza atmadı.

BAYKAL TELEFONLA KUTLADI        

CHP eski Genel Başkan’ı Deniz Baykal, televizyondan takip ettiği, CHP’nin 33. Olağan Genel Kurultay’ı sonrası Kemal Kılıçdaroğlu’nu telefonla arayarak kutladı.

Kılıçdaroğlu'nu kutlayan bir diğer isim ise DSP Genel Başkanı Masum Türker oldu.

Türker'in, Kılıçdaroğlu'na gönderdiği kutlama mesajı şöyle:

“CHP'nin Genel Başkanlığına seçilmenizden dolayı sizi kutluyor, Türkiye'de çağdaş solun ilerlemesi mücadelemize katkı vereceğinize olan inancımla başarılar diliyorum.

Haberin Devamı

KÖŞK'TEN TEBRİK

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP Genel Başkanı seçilen Kemal Kılıçdaroğlu’nu kutladı. Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Gül, CHP’nin 33. Olağan Kurultayında Genel Başkanlığa seçilen Kemal Kılıçdaroğlu'na bir tebrik telgrafı gönderdiği bildirildi.

TBMM BAŞKANI ŞAHİN'DEN KUTLAMA

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, CHP Genel Başkanlığına seçilen Kemal Kılıçdaroğlu'nu kutladı. Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 33. Olağan Kurultayı'nda Genel Başkan seçilen Kılıçdaroğlu'na bir kutlama mesajı gönderdi. Şahin'in mesajı şöyle:“CHP'nin 33. Olağan Kongresi sonucunda Genel Başkanlığa seçilmeniz nedeniyle tebrik ediyorum.Türk siyasi hayatında önemli bir yeri olan CHP'nin, yönetiminizde ülkemize ve demokrasimize katkılarda bulunacağına yürekten inanıyorum. Bu vesileyle Genel Başkanlık görevinde başarılar diliyor, yeni yönetiminizin partinize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

İŞTE GANDİ KEMAL'İN YAŞAM HİKAYESİ / FOTO ANALİZ

KILIÇDAROĞLU İZDİHAMDAN SALONA GÜÇLÜKLE GİRDİ / WEB TV  

KURULTAY'DAN İLGİNÇ KARELER

İZDİHAMDAN SALONA GİREMEDİ - FOTO GALERİ

KILIÇDAROĞLU'NDAN İLK DEMEÇ / WEB TV

Haberin Devamı

KAHVELERDE KILIÇDAROĞLU İLGİSİ

 
 
 
  
       
 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!