Hastane bahçesinde arbede

Güncelleme Tarihi:

Hastane bahçesinde arbede
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2010 16:47

Muğla'da üniversite öğrencileri arasında çıkan kavgada yaralanan ve dün tedavi gördüğü Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde beyin ölümü gerçekleştiği bildirilen Muğla Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Şerzan Kurt için hastane bahçesinde toplananlar ile bu gruba tepki gösteren vatandaşlar arasında tartışma yaşandı.

Haberin Devamı

HASTANE BAHÇESİNDE LİNÇ GİRİŞİMİ / FOTO GALERİ

DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesinden destek amacıyla bir grup öğrenci, yürüyüş yaparak hastane bahçesine geldi. Hastane bahçesinde bekleyen topluluk da sloganlarla öğrencileri karşıladı. Bu sırada sloganlara tepki gösteren bazı vatandaşlar ile gruptakiler arasında tartışma yaşandı. Grup tarafından kovalanan vatandaşlar, hastane binasına girerek kendilerini kurtardı. Hastane binasına girmek isteyen grup üyeleri, arkadaşları tarafından engellendi.

Bu sırada DEÜ Tıp Fakültesi öğrencisi İbrahim Apak, grup tarafından, kendilerine hakaret ettiği gerekçesiyle darp edildi. Apak, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Hastane bahçesindeki ağaçlara çeşitli pankartlar asan grubun bekleyişi sürüyor.

Muğla'da üniversite öğrencileri arasındaki kavgada silahla vurularak ağır yaralanan Kurt, DEÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!