Birlikte yaşadığı hamile kadını öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Birlikte yaşadığı hamile kadını öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2010 12:59

GAZİOSMANPAŞA’da birlikte yaşadığı 6 aylık hamile Derya Demiral(21)’ı yeni elbise aldığı için döverek öldüren Ufuk Ç.(24) polise teslim oldu. Ufuk Ç.’nin cinayeti işledikten sonra eski karısı ve 7 yaşındaki kızı ile vedalaşmak için İzmir’e gittiği buradan cinayeti polise ihbar ettikten sonra İstanbul’a gelip teslim olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

İZMİR'DE POLİSİ ARADI

İzmir polisine dün telefon eden bir kişi İstanbul’da verdiği adreste birlikte yaşadığı kadını dövdüğünü büyük ihtimalle ölmüş olabileceğini söyleyek polisin eve giderek bakmasını istedi. Bunun üzerine İstanbul, Cinayet Büro Amirliği ekipleri Gaziosmanpaşa'da bulunan eve gittiklerinde Derya Demiral’ın cesedi ile karşılaştı. Yapılan incelemede vücudunda herhangi kesik yada kurşun yarası bulunmayan 6 aylık hamile Derya Demiral’ın dövülerek öldürüldüğü tespit edildi. Polis tarafından olayla yapılan soruşturmada Derya Demiral’ın birlikte yaşadığı Ufuk Ç.’nin 2002 yılında bir evlilik yaptığı ancak daha sonra ayrıldığı belirlendi.

Şoförlük yapan Ufuk Ç.’nin ayrıldığı eşi ve 7 yaşındaki kızının İzmir’de oturduğu tespit edildi. Polis Ufuk Ç.’yi yakalamak için İzmir’e hareket ederken Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Merkez karakoluna gelen zanlı polise teslim oldu.

Cinayet Büro Amirliğine getirelerek sorgulanan zanlı işlediği cinayeti tüm detayları ile anlattı. 2002 yılında evlendikten sonra eşiyle şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandıklarını anlatan Ufuk Ç. “Daha sonra askere gittim. Askerliğimi Adıyaman’da yaptım. Bu sırada tanıştığım Derya Demiral’la birlikte olduk. Askerliğimin bitiminde onuda alarak İstanbul’a geldim. Bir ev tutup beraber yaşamaya başladım. 6 ay önce hamile kaldı“ dedi.

“YENİ ELBİSE ALINCA TARTIŞTIK"

İş bulamadığı için maddi sıkıntı çektiklerini anlatan Ufuk Ç. “Bu nedenle aramız bozuktu. Sık sık tartışıyorduk. Olay günü eve geldiğimde üzerine yeni bir elbise aldığını gördüm. Bunu nereden aldığını sorduğumda ters cevap verdi. Bunun üzerine aramızda tartışma çıktı. Bana parasız olduğumu söyleyince kendimi kaybetip ona vurmaya başladım. Kanlar içinde yere düştü. İnliyordu, kaldırıp yüzünü yıkadım. Daha sonra onu çekyata yatırıp evden çıktım. İki saat sonra geri döndüğümde hala yatıyordu. Öldüğünü tahmin edip evden kaçtım“dedi.

Ufuk Ç.’nin evden ayrıldıktan sonra İzmir’e eski eşi ve kızıyla vedalaşmaya gittiği orada kendi işlediği cinayeti polise ihbar ettikten sonra İstanbul’a geri dönüp teslim olduğu öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan Ufuk Ç. Gaziosmanpaşa adliyesine gönderildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!