Bolu Dağı'nda kaza: 6 ölü

Güncelleme Tarihi:

Bolu Dağında kaza: 6 ölü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2010 06:42

Düzce'nin Kaynaşlı İlçesi'nde yolcu otobüsünün kamyona arkadan çarpması sonucu 6 kişi öldü, 30 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

KAZA YERİNDE CAN PAZARI

Kaza saat 04.00 sıralarında TEM Bolu Dağı geçişinin Kaynaşlı Asar Mevkii'nde meydana geldi. Ankara'dan İstanbul istikametine gitmekte olan Timur Dilli idaresindeki bir yolcu otobüsü sağ şeritte gitmekte olan Durmuş Kahraman idaresindeki kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile otobüs hurda yüklü kamyonu yaklaşık 45 metre sürükledi. Kamyonun kasası otobüsün öndeki ikinci koltuğunun bulunduğu yere kadar girdi.

Kazanın ardından olay yerine Düzce ve Bolu'dan çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Acil, Sivil Savunma ve itfaiye ekipleri otobüsteki yaralıları kurtarmak için seferber oldular. Otobüsün içerisinde yaralılara müdahale edilirken, sedyeye konulan yaralılar camlardan çıkartılarak ambulanslara taşındı. Düzce Atatürk Devlet Hastanesi, Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Düzce Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındılar. 30 yaralı arasında bir Japon turistin de olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ

Kazada ölenlerin otobüs şoförü 40 yaşındaki Timur Dilli, 23 yaşındaki Betül Taner, 30 yaşındaki Kadir Özer, 20 yaşındaki Ahmet Bozkurt, 63 yaşındaki Naime Soylu ve 32 yaşındaki Ahmet Duran olduğu belirlendi.

Tedavi altına alınan yaralıların kimlikleri ise şöyle;

Yusuf Deveci, Hülya Tekeş, Osman Şahin, Yusuf Erbaş, Mahmut Tekeş, Emine Tekeş, Osman Kalkan, Gülizar Yavuz, Havva Şahin, Durmuş Kahraman, Okan Genç, İhsan Öztürk, Samet Can Yalın, Osman Avcı, Yüksel Çağdaş, Gülcan Arıdır, Melike Arıdır, İbrahim Arıdır, Ahmet Yağmur, Ayşe Yalın, Hakan Türkmen, İhsan İşbeceren, Orhan Çiftçibaşı, Durmuş Aydın, Volkan Demirdöven, Gökhan Türkmen, Yaşar Can, Ayşe Yılmaz, Harun Özkaynak, Japonya vatandaşı Lorita ke Kurada ve Kanada uyruklu Lora adlı turist.

AMBULANS DA KAZA YAPTI

Bu arada, kaza yerinden dönen Harun Danacı yönetimindeki 112 Acil ambulansı, D-100 Karayolu Üçköprü Mevkii'nde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontroldan çıkarak yan yattı. Takviye olarak gittiği kaza yerinden dönen ambulanstaki Harun Danacı, hemşire Onat Işık ve adı öğrenilemeyen bir sağlık görevlisi yaralandı. Yaralılar, Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

Haberin Devamı

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!