Bursa'da feci ölüm

Güncelleme Tarihi:

Bursada feci ölüm
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2010 12:05

Bursa'da üzerine çıkarak yıktığı köprünün çökmesi sonucu 19 yaşındaki ehliyeti olmayan kepçe operatörü İbrahim Köse ezilerek feci şekilde can verdi.

Haberin Devamı

FECÄ° KAZADAN FOTOÄžRAFLAR
 

Bursa'da üzerine çıkarak yıktığı köprünün çökmesi sonucu 19 yaşındaki ehliyeti olmayan kepçe operatörü İbrahim Köse ezilerek feci biçimde can verdi. Köprü betonları arasında sıkışan 40 ton ağırlığındaki kepçe, iki vincin saatler süren çalışması sonucu güçlükle çıkartıldı.


Bursa BüyükÅŸehir Belediyesi, Merkez Osmangazi ve Yıldırım ilçelerini bir birlerine baÄŸlayan Ä°smetiye ve Samanlı mahalleri arasında bulunan Fatos Köprüsü'nün yenilenmesi için bir süre önce ihale açtı. Ä°haleyi kazanan ve üç gün önce iÅŸe baÅŸlayan firma, yıkılması düşünülen köprü inÅŸaatında kullanılmak üzere kepçe ihtiyacını Gürsu Ä°lçesi'nde bulunan Lizör Ä°nÅŸaat'tan karşıladı.Â


Dün saat 18.00 sıralarında ehliyeti bulunmayan İbrahim Köse'nin kullandığı 40 ton ağırlığındaki kepçe köprüye gelerek çalışmaya başladı. İlginç kaza, operatörün ön kısmından yıkmaya başladığı köprünün bir anda göçmesi sonucu meydana geldi. Göçük altında kalan kepçenin sürücüsü kabin ile köprü arasında sıkışıp olay yerinde hayatını kaybetti. Ceset ve kepçe çağrılan 100'er tonluk özel vinçlerin yardımıyla iki saat süren çalışmadan sonra çıkarıldı.

Haberin Devamı


Kazayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!