Muğla'da bir polis memuru taşla yaralandı

Güncelleme Tarihi:

Muğlada bir polis memuru taşla yaralandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2010 11:30

Muğla'daki öğrenci kavgasında silahla yaralanan öğrencinin tedavi gördüğü hastaneye gitmek isteyen grupla polis arasında yaşanan arbedede bir polis memuru atılan taşla yaralandı.

Haberin Devamı

Muğla'da dün gece üniversite öğrencilere arısında yaşanan kavgada silahla yaralanan Muğla Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Şerzan Kurt'un (21) tedavi gördüğü Muğla Devlet Hastanesi'nin bahçesine girmek isteyen grupla, gruba engel olmak isteyen polis memurları arasında arbede yaşandı. Arbedede grubun attığı taşlardan, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Murat Demirbaş yaralandı. Yüzünden yaralanan polis memuru aynı hastanede tedavi altına alındı.

Sloganlar atarak hastane bahçesine kadar gelen grubun, Muğla Emniyet Müdür Yardımcılarıyla yaptığı görüşmenin ardından, küçük gruplar halinde hastane bahçesine alınmasına izin verildi.

Polisle zaman zaman tartışan üniversite öğrencileri ile bazı sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri, olayın failinin bulunması halinde hastanenin bahçesinden ayrılacaklarını, failin bulunmaması halinde ise beklemeye devam edeceklerini söylediler. Bu arada çok sayıda çevik kuvvet polisinin hastanenin acil servis girişinde beklediği gözlendi. Öte yandan kavgada yaralanan üniversite öğrencisi Şerzan Kurt'un hayati tehlikesinin bulunduğu ve tedavisinin yoğun bakım servisinde sürdüğü öğrenildi.

Muğla'da üniversite öğrencileri arasındaki kavgada 1 üniversite öğrencisi silahla vurularak ağır yaralanmış, kavganın ardından çıkan olaylarda biri polise ait 2 otomobil 2 iş yeri ve MHP il başkanlığı zarar görmüştü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!