Polis sınıflara girdi, öğrencileri kelepçeledi

Güncelleme Tarihi:

Polis sınıflara girdi, öğrencileri kelepçeledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2010 12:13

Mardin Milli Piyango Lisesi öğrencileri ile polis arasında kavga çıktı. Polis sınıflara girerek öğrencileri kelepçeleyerek gözaltına aldı. Polislerin öğrencileri coplaması, öğrencilerin de polise karşılık vermesi güvenlik kamerasına takıldı.

Haberin Devamı

İŞTE ÖĞRENCİLERİN COPLANDIĞI, KELEPÇELENDİĞİ FOTOĞRAFLAR

Mardin Milli Piyangı Lisesi'nde daha önce yaşanan bir kavga üzerine cuma günü gelen polisin, bir kaç öğrenciyi gözaltına almak istemesiyle okul bahçesinde başlayan arbede kavgaya dönüştü. Okulun güvenlik kameralarına yansıyan kavgada, gözaltına alınmaya karşı direnen öğrencilerle polis arasında arbede çıktı. Bu sırada polis cop kullanırken, öğrenciler de tekme ve yumruklarla karşılık verdi. Bu sırada polislerden birinin okul bahçesinde havaya ateş açması korkulu anların yaşanmasına yol açtı.

 

Olaya karıştığı ve polise saldırdığı gerekçesi ile arkadaşlarının gözü önünde kelepçelenen son sınıf öğrencisi 16 yaşındaki N.Ş. polis aracına bindirilmek istenirken bazı polisler tarafından yumruklandı. Gözaltına alınan öğrenciler, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülürken, öğrenci-polis kavgasını ayırmaya çalışan beden eğitimi öğretmeni Fecdi K. da öğrencileri polise karşı kışkırtığı iddiasıyla gözaltına alındı. Poliste ifadeleri alınan N.Ş. adlı öğrenci ile Fecdi K. daha sonra polisler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Öğretmen ve öğrencinin darp edildiği ve iş göremez raporu aldığı öğrenildi.

 

Haberin Devamı

Çevik kuvvet polisinin de müdahale etmek zorunda kaldığı olaya karışan öğrencileri sınıflara çıkarak tek tek toplayan polislere ise okul öğretmenleri de tepki gösterdi.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!