Uzman çavuşun otomobili tarandı: 1 ölü

Güncelleme Tarihi:

Uzman çavuşun otomobili tarandı: 1 ölü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2010 07:49

Şırnak'ın Cizre İlçesi’nde uzman çavuş Mehmet Çelikol’un sivil otomobiline kimliği belirsiz kişiler tarafından uzun numlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda otomobilde bulunan uzman çavuş, eşi ve iki çocuğu yaralanırken, olay sırasında yoldan geçerken kurşunların ağır yaralanan 22 yaşındaki Erdal Bağata ise kaldırıldığı hastanede öldü.

Haberin Devamı

Cizre 172’inci Mekanize Piyade Komutanlığı’nda görev yapan uzman çavuş Mehmet Çelikol'un kullandığı, içinde eşi ve iki çocuğunun da bulunduğu özel otomobile, çevrede pusu kuran kimliği belirsiz kişilerce yaylım ateşi açıldı. Uzun namlulusu silahlarla açılan ateş sonucu otomobilde bulunan uzman çavuş, eşi ve iki çocuğu ile o sırada yoldan geçen 22 yaşındaki Erdal Bağata yaralandı.

Saldırganlar olay yerinden yaya olarak hızla kaçarken, çevrede bulunanlar ve çağrılan ambulanslarla yaralılar Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Bağata, doktorların çabasına rağmen yaşamını yitirirken, Uzman çavuş Mehmet Çelikol ise askeri helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesi'ne sevk edildi. Diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Saldırının ardından Cizre Kaymakamı Cihan Demirhan, hastaneye gelerek yaralıların durumları hakkında bilgi aldı. Polis, kaçan saldırganları yakalamak için ilçenin tüm giriş ve çıkışlarını tutarken, ilçe genelinde başlattığı operasyonları sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!