İntihar gencin kardeşi: YGS'den iyi bir sonuç aldım

Güncelleme Tarihi:

İntihar gencin kardeşi: YGSden iyi bir sonuç aldım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2010 17:47

Muğla'nın Fethiye ilçesinde dershane borcunu ödeyemediği için intihar ettiği öne sürülen Soner Semih S'nin ağabeyi Samet S, “Yaşadığım bunca olaya rağmen Yükseköğretime Geçiş Sınavı'ndan iyi bir sonuç aldım” dedi.

Samet S, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sınava hukuk fakültesinde okumak amacıyla girdiğini belirterek, “Yaşadığım bunca olaya rağmen iyi bir sonuç aldım. Bundan sonra Lisans Yerleştirme Sınavı'nı (LYS) kazanmak istiyorum. Hukuk fakültesini kazanırsam bu benim için büyük başarı olur” dedi.

Hukuk fakültesini kazanarak savcı olmayı amaçladığını ifade eden Samet S, “Bu benim çocukluktan beri hayalim. Sınava hiç hazırlanmadan girdim. Kameralara konuşmak istemem, ölen benim kardeşim ve onun acısını yaşıyorum” diye konuştu.

Baba Mustafa S. ise aile olarak çok zor dönemden geçtiklerini anlatarak, “Oğlum sınavı kazandığını garson olarak çalıştığı otelde öğrendi. Biz çok sevinçliyiz, bu kadar acı olayın ardından oğlumun sınavı kazanması çok sevindirici. Oğlum hukuk fakültesini kazanmak istiyor, inşallah kazanır. Onun da idealleri var” dedi.

Fethiye'de 18 yaşındaki Soner Semih S, evlerinin önündeki çardağa iple asılı bulunmuş, gencin, kardeşlerinin dershane parasını ödeyemediği için cezaevinde bulunan annesinin durumuna üzülerek intihar ettiği öne sürülmüştü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!