Açık pencere dehşeti

Güncelleme Tarihi:

Açık pencere dehşeti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2010 10:50

Mersin’de baba – oğlun saklambaç oyunu bu kez kötü bitti. Baba gözlerini yumdu, oğlu saklanmak için çıktığı koltuğun üzerinde dengesini kaybederek aşağı düştü. Minik Feriz hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

İŞTE O EV - FOTO GALERİ

Hareketliliği ile dikkat çeken Feriz Ertan, 25 Nisan’da akşam saatlerinde eve gelen babası 35 yaşındaki Adem Ertan ile saklambaç oynadı. Salonda, açık olan pencereye bitişik koltuk takımının üzerine çıkan Feriz, bir anda dengesini kaybederek düştü. Yaklaşık 35 metre yükseklikten beton zemine çakılıp, kanlar içinde kalan küçük Feriz, apartman sakinleri ve süratle aşağı inen babası tarafından ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü.

İlk saatlerde mucize eseri hayata tutunan Ertan, sabaha karşı yaşamını yitirdi. Her ikisi de erkek olan 2 çocuklu ailenin, büyük çocuğu olan Feriz Ertan’ın cenazesi, otopsinin ardından ailesine teslim edilip, toprağa verildi.


Olay anında banyoda temizlik yapan, bağrışmalar üzerine çocuğunun düştüğünü öğrenen anne 29 yaşındaki Gülsüm Ertan, oğlunun ölümüyle sinir krizi geçirdi. Sakinleştirilmeye çalışılan anne Ertan, “Oğlumu bana getirin. Oğlum nerede?” diye çığlıklar attı. Babanın ifadesini alan polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!