Pervari'de 21 muhtar ortak açıklama yaptı

Güncelleme Tarihi:

Pervaride 21 muhtar ortak açıklama yaptı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2010 16:52

Siirt'teki 21 mahalle muhtarı adına açıklama yapan Veysel Karani Mahallesi Muhtarı Hacer Çıtak, böyle bir konudan dolayı gündeme gelmiş olmaktan büyük bir üzüntü ve utanç duyduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Siirt Valiliğinin önünde toplanan 21 mahalle muhtarı adına hazırlanan açıklamayı okuyan Hacer Çıtak, bu olayların Siirtlilere mal edilmemesini istediklerini belirtti.
Olayların bütün Siirtlileri üzdüğünü, bu haberlerin Siirt'i karalama kampanyasına dönüştüğünü ifade eden Çıtak, şöyle konuştu:
“Siirt'i karalama kampanyaları hepimizi daha da üzüyor. Mahallelerin temsilcileri muhtarlar olarak inanıyoruz ki gerek sayın valimiz gerek emniyet müdürlüğü gerekse milli eğitim müdürlüğü ellerinden gelenin fazlası için çalışıyor. Sonuna kadar onların destekçi olacağız. Bu iğrenç olaylar birkaç ruh hastası kişinin yaptıklarıdır. Tüm Siirtlilere kötü yakıştırma yaşatanlar hak ettikleri cezayı sonunda alacaklardır. Konunun hassasiyeti ve olayın adli makamlarca takip edilmesinden dolayı olayın içeriğiyle ilgili yorum yapmayı uygun bulmuyoruz. Basın ve bizi izleyen herkesten ricamız dedikodulara aldırmayıp sonucu beklemeleri, olayın bütün Siirtlilere mal edilmemesi ve sağduyulu davranmalarıdır. Şu an böyle bir konudan dolayı gündeme gelmiş olmaktan büyük bir üzüntü ve utanç duyuyoruz. Bir çuval cevizin içinden mutlaka bir çürük ceviz çıkar demişler. Bu olayı esef ve şiddetle kınıyoruz. Siirt merkez muhtarları olarak bu ve benzeri olayların bir daha yaşanmamasını diliyoruz.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!