Adana'da PTT soygunu

Güncelleme Tarihi:

Adanada PTT soygunu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2010 17:13

Adana’da bir PTT Şubesi silahlı bir kişi tarafından soyuldu.

Soyguncu PTT çalışanlarını şubedeki odaya kilitledi. PTT çalışanları, şubeye çay servisine gelen çaycı genç tarafından kurtarıldı.

Haberin Devamı

İŞTE KARE KARE SOYGUN ANI

Fatih Mahallesi Mücahitler Caddesi’ndeki PTT Şubesi’ne saat 16.45'de gelen silahlı bir soyguncu, tabancayı biri kadın 2 PTT çalışanına doğrultup, kasadaki parayı vermelerini istedi. Parayı alan soyguncu, PTT çalışanlarını şubedeki küçük odaya kilitledikten sonra kaçtı. PTT çalışanları, şubeye çay servisine gelen çaycı genç tarafından kurtarıldı.

25 yaşlarındaki erkek soyguncunun eşkalini alan polis, soruşturmayı sürdürürken, silahlı soyguncunun postaneden çok fazla miktarda para alamadığı belirtildi. Soyguncunun, para naklinin gerçekleşmesinden sonra PTT Şubesi’ne gelip, soygunu gerçekleştirdiği anlaşıldı.

SOYGUNCUNUN EŞKALİ BELİRLENDİ

Adana'da PTT şubesinde meydana gelen silahlı soygunu gerçekleştiren şüphelinin yüzünün güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. Polis ekiplerinin incelediği görüntülerde, şüphelinin başında yeşil şapka bulunuyor. Şubeye girdikten sonra bir süre telefonla görüşen şüpheli, telefon parası yatırmaya gelen kişilerin gitmesini bekliyor. Şubede kimse kalmayınca belindeki tabancayı çıkaran şüpheli, görevliler 43 yaşındaki Hatice Atalay ve 32 yaşındaki İlhan Tatar’a silahı doğrultuyor.

Haberin Devamı

Görevlileri şubenin arka tarafındaki küçük odaya götürüp kilitleyen şüpheli, daha sonra kasadaki parayı alıp kaçıyor. Bir süre sonra görevlilere çay getiren çaycı, imdat çığlıkları üzerine Atalay ve Tatar’ı kurtarıyor. Polis, görüntülerden eşkali belirlenen şüpheliyi bulmak için geniş çaplı soruşturmaya devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!