Kozyatağı'nda kaza: 3 ölü

Güncelleme Tarihi:

Kozyatağında kaza: 3 ölü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2010 10:50

Kozyatağı'nda otomobil, otobüs bekleyenlerin arasına daldı. Kazada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

OLAY YERİNDEN İLK FOTOĞRAFLAR

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ - WEB TV

KAZA YERİNDEN SON GÖRÜNTÜLER / WEB TV 

KADIKÖY Kozyatağı D-100 karayolu üzerinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu, otobüs durağına dalan mercedes marka bir otomobil dehşet saçtı Kazada üniversite öğrencisi Aziz Yıldırım’ın kullandığı otomobil yoldan çıkarak üst geçide de çarptıktan sonra takla attı. Korkunç kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.

Kaza saat 10.30 sıralarında D-100 Karayolu Nevin Üst Geçidi altındaki otobüs durağında meydana geldi. 34 VB 8125 plakalı Mercedes marka otomobili kullanan Üniversitesi öğrencisi Aziz Yıldırım (21), Üsküdar Beylerbeyi’nden, annesi Şermin Yıldırım (53) ile birlikte Maltepe Küçükyalı’daki anneannesine gitmek istedi. TEM Otoyolu Kozyatağı kavşağından D-100 Karayolu’na girerek Ankara istikametine giren Yıldırım, Beyazevler durağından geçmek istedi. Hızla otobüs bekleyen yayaların arasına daldı. Durakta bekleyen 3 yayayı altına alan araç daha sonra yolcu almak için bekleyen Şükrü Yılmaz yönetimindeki minibüse çarptı. Çarpmanın etkisi ile üstgeçidin merdivenlerine de çarpan araç, daha sonra ters vaziyette durabildi.

ANNESİ VE İKİ KİŞİ ÖLDÜ

Kaza sırasında mercedes marka otomobilin sürücüsü Aziz Yıldırım, araç içinde sıkışırken yanında oturan annesi Şermin Yıldırım, ters dönen aracın altında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yardımı ile sıkıştığı yerden kurtarılan Aziz Yıldırım, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Durakta bulunan yayalardan Mithat Egeli ve Turunç Yumaç da çarpmanın etkisi ile yaklaşık 10 metre savrularak, olay yerinde öldü. Ayrıca kaza sırasında yaralanan 29 yaşındaki Selçuk Birkan Keleş de çevreden yetişen vatandaşların yardımı ile Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

ÖLÜ VE YARALILARIN KİMLİKLERİ

Otomobilde bulunan Şermin Yıldırım ile durakta bekleyenlerden Mithat  Egeli ve Turunç Yumaç, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan sürücü  Aziz Yıldırım ile durakta bekleyenlerden Selçuk Birkan Keleş ise olay yerine  gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yıldırım ve Keleş'in sağlık durumlarının  ağır olduğu bildirildi.

Kaza nedeniyle kontrollü olarak sürdürülen E-5 Karayolu'ndaki ulaşım,  kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!