Ağabey katili genç kızın dehşet fotoğrafı

Güncelleme Tarihi:

Ağabey katili genç kızın dehşet fotoğrafı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2010 18:04

GAZİANTEP’te tokatladığı kız kardeşi 17 yaşındaki Ö.E. tarafından bıçaklanan işsiz 25 yaşındaki Ahmet E. yaşamını yitirdi. Olay sırasında kanlar içinde yerde yatan Ahmet E. ile aynı fotoğraf karesinde yer alan eli bıçaklı kız kardeş ise tutuklandı.

Haberin Devamı

ÖLEN AĞABEY İLE KATİL KIZ KARDEŞ AYNI KAREDE

Sultan Selim Mahallesi, Hüseyin Paşa Caddesi üzerinde dün saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda, ailesi ile birlikte oturan ve 10 aylık evli olduğu öğrenilen Ahmet E., kız kardeşi Ö.E. ile sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma sırasında Ahmet E., Ö.E.’ye tokat attı. Bu tokada öfkelenen Ö.E., mutfaktan ekmek bıçağını alarak sokağa çıkan ağabeyini peşinden gidip bıçakladı. Olay yerine çağrılan ambulansla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’ne götürülen Ahmet E. hemen ameliyata alındı ancak gece yaşamını yitirdi.

ÖLDÜRDÜĞÜ AĞABEYİ İLE AYNI KAREDE

Olay sırasında ağabeyi kanlar içinde yerde yatarken elinde bıçakla bekleyen ve dehşet anını anlatan fotoğraf karesine yansıyan Ö.E., gözaltına alındı. Çocuk Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan Ö.E.’nin, "Ağabeyim bizi bir bahane bularak sürekli dövüyordu. Bana yine dayak atınca kendimi kaybettim ve mutfaktan aldığım ekmek bıçağıyla vurdum” dediği belirtildi.

Ö.E. sorgusunun ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!