200 erkeğe sattılar

Güncelleme Tarihi:

200 erkeğe sattılar
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2010 00:00

Yetiştirme yurdundan kaçan 16 yaşındaki kız, bir depoda fuhuş yaptırılırken kurtarıldı. Polisleri görünce ağlamaya başlayan talihsiz kızın 3 ayda yaklaşık 200 erkeğe pazarlandığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

BURSA’da bir mobilya deposuna çok sayıda erkeğin girip çıktığını gören mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. Polis baskınında 16 yaşındaki D.G. adlı kız depoda yere oturmuş ağlarken bulundu. D.G. 3 ay önce İzmir’de kaldığı kız yetiştirme yurdundan kaçtığını ve Bursa’ya geldiğini söyledi. D.G., şehir merkezinde yalnız dolaşırken 24 yaşındaki Önder Ö. ile tanıştığını, kalacak yeri olmadığı için bu kişinin çalıştığı mobilya mağazasının deposunda yatıp-kalktığını anlattı. D.G., Önder Ö.’nün bir hafta sonra para karşılığı kendisini gündüz erkeklere pazarladığını geceleri ise kulüplerde konsomatristlik yaptırdığını söyledi.

7 kişi gözaltında

D.G., Bursa’da kaldığı 3 ay içersinde yaklaşık 200 kişi ile 30-100 lira karşılığında cinsel ilişkiye girdiğini, parayı alan Önder Ö.’nün sadece karnını doyurduğunu anlattı. D.G.’nin ifadeleri üzerine 6 kişiyle birlikte gözaltına alınan Önder Ö.’nün sorgusu sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!