Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
10 Şubat 2012 Cuma 07:24

 ADnet  
Reklam için
Hürriyet Anasayfa > Tüm Gündem Haberleri
Önceki Haber     Sonraki Haber

2 muvazzaf tahliye oldu

Paylaş Benimsayfam'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Ayşegül USTA/DHA 15 Mart 2010
Balyoz Güvenlik Harekat Planı’na ilişkin soruşturmada ilk tahliyeler gerçekleşti. ‘Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini Cebir ve Şiddet Kullanarak Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs Etmek’ suçlamasıyla tutuklanan Tümamiral Turgay Erdağ ile Deniz Kurmay Albay Ali Türkşen tahliye edildi.

Erdağ ve Türkşen’in tahliyesi ile ‘Balyoz Güvenlik Harekat Planı’ soruşturmasında tutuklu sayısı 38’e düştü. Erdağ ve Türkşen 26 Şubat’ta tutuklanmış, avukatlarının tutuklama kararına yaptığı itiraz ise, İstanbul 10’uncu Ağır Ceza Mahkemesi heyetince oy çokluğu ile reddedilmişti. Mahkeme Başkanı Zafer Başkurt ise Erdağ ve Türkşen’in de aralarında bulunduğu 20 şüpheli hakkında tahliye olmaları yönünde oy kullanmıştı.

Tutuklama kararına yapılan itirazın reddedilmesinin ardından Erdağ ve Türkşen’in avukatları İstanbul nöbetçi 11’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ne başvurarak, tahliye talebinde bulundu. Talebi değerlendiren mahkeme dün, Erdağ ve Türkşen’in tahliyesine karar verdi.
  Yorum Sayısı 3 / 14     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
ibrahim saral 15/03/2010 - 11:01
DEMEK Kİ BU HAKİMLERİ AYARLAYAMADILAR.
Çok İyi %20 İyi %19 Normal %19 Kötü %20 Beğenmedim %19
ibrahim saral 15/03/2010 - 10:44
7 YIL ÖNCE YAZILIP ÇİZİLENLER VE TERTİPÇİLERİN EKLEDİKLERİ SÖZDE BELGELER ELLERİNDE OLDUĞUNA GÖRE NEDEN DİĞERLERİ DE TAHLİYE EDİLMİYOR?
Çok İyi %20 İyi %19 Normal %19 Kötü %19 Beğenmedim %20
Ali Cengiz Topcuoğlu 15/03/2010 - 10:44
Alan da bırakan da yargı kurumu, üstelik aynı ülkenin kurumları ve aynı yasalarla bu tam zıt kararları alıyorlar. Daha önce de bir başkası tahliyeyi reddetmişti. Paşalar suçludur, değildir, onu yine yargı bulacak ama yargı reformunun gerekliliği ortada...
Çok İyi %20 İyi %20 Normal %20 Kötü %20 Beğenmedim %20
Bu haberin diğer yorumcuları
uzay şentürk
Doğruların Peşindeyim
AHMET GÜL
İbrahim KURT
Ali SÜNNETÇİ
YÜKSEL HOCA
Recep Kırcalı
Rua Ayengin
Niyazi Osman Sagcan
berkant demir
YORUM ANALİZ
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Hürriyet veya hurriyet.com.tr sorumlu tutulamaz.
  Yorum Sayısı 3 / 14     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
Diğer Haberler
Yakala.Co
Hürriyet Kıyasla
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak Yenibiris.com Hürriyet Aile Hürriyet Oto İddaa Avrupa Birliği DYH