Çorlu'da uyuşturucu operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Çorluda uyuşturucu operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2010 12:37

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda yaklaşık 150 kilo eroin ele geçirildi.

Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, Emniyet Müdürlüğünde düzenlediği basın toplantısında, yaklaşık 3 aydan bu yana devam eden çalışmalar sonucunda, İstanbul'dan yüklenen uyuşturucunun Tekirdağ güzergahından Romanya'ya götürüleceğinin tespit edildiğini bildirdi.

Çelikbilek, bunun üzerine adli mercilerden alınan izinlerle TEM Otoyolu Çorlu Kavşağı'nda, C.Ç'nin kullandığı tırda, narkotik detektör köpeği Çapkın'ın yardımıyla yapılan aramada, dorse kısmında karton kutuların içine gizlenmiş vaziyette toplam 288 paket halinde yaklaşık 150 kilo eroin ele geçirildiğini söyledi.

Necdet Çelikbilek, şunları kaydetti:

“Olayla ilgili araç sürücüsü C.Ç. gözaltına alındı. Ayrıca ele geçirilen eroinin yurt dışına sevk edilmesi olayına karıştıkları anlaşılan 7 kişi görevlilerimizce, İstanbul'un değişik semtlerinde sabah saatlerinde eş zamanlı yapılan operasyon sonucunda gözaltına alındı. Olayda zanlıların üzerinde bulunan bir ruhsatsız tabancaya da el konuldu.

Ele geçirilen bu eroin Tekirdağ'da son yıllarda yakalanan en büyük orandır. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü olarak yurt içi ve yurt dışı uyuşturucu şebekelerine karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!