Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
09 Şubat 2012 Perşembe 15:13

 ADnet  
Reklam için
Hürriyet Anasayfa > Tüm Gündem Haberleri
Önceki Haber     Sonraki Haber

Eroini Aylin getiriyordu

Paylaş Benimsayfam'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Orhan SAAT/İSTANBUL 12 Mart 2010
Kadıköy’de arkadaşının evinde aşırı dozda eroinden ölen Begüm Veral’ın (23) duruşmasında, sanıklardan Atasev Cin’in “Uyuşturucuyu bize o sattı” dediği Aylin Bahadır tutuklandı.

Kadıköy 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada sanıklardan Atasev Cin, “Begüm’le AMATEM’de tanıştık. Daha sonra da Beşiktaş’ta, uyuşturucuyu bırakmak isteyenlerin terapi gördüğü psikiyatri merkezinde buluştuk. Ölümünden 1 ay önce telefonla görüştüm. Zaman zaman bir araya gelip uyuşturucu kullanırdık. Uyuşturucuyu da Aylin Bahadır’dan satın alıyorduk” dedi. Mahkeme heyeti başka bir suçtan tutuklu olan Aylin Bahadır’ın Begüm Veral’a uyuşturucu satmaktan tutuklanmasına karar vererek duruşmayı erteledi. Aşırı dozdan ölen üniversiteli Begüm Veral’a uyuşturucu sattıkları gerekçesiyle Aylin Bahadır, Atasev Cin ve Erkan Sizer’in, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yaptığı iddiasıyla 15 yıla kadar, Mert Hotamış’ın ise de uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırdığı iddiasıyla 5 yıla kadar hapis isteniyor.
 
Yorumlarınızı Yazınız
Bu haber hakkında henüz yorum yok
Diğer Haberler
Yakala.Co
Hürriyet Kıyasla
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak Yenibiris.com Hürriyet Aile Hürriyet Oto İddaa Avrupa Birliği DYH