14 yaşındaki kızı erkeklere sattılar

Güncelleme Tarihi:

14 yaşındaki kızı erkeklere sattılar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2005 02:17

Antalya polisi bir eve düzenlediği operasyonla bin YTL’ye satıldığı 3 kişi tarafından zorla erkeklere pazarlanan 14 yaşındaki H.A. adlı kızı kurtardı. 3.5 aylık hamile çıkan H.A. ailesine teslim edildi.

ANTALYA Kaleiçi’ndeki Dubai Bar’da zorla konsomatrislik yaptırılan 14 yaşındaki H.A., bar işletmecileri tarafından T. B. (43) ile ismi açıklanmayan iki kişiye bin YTL’ye satıldı. İddiaya göre H.A. bir eve kapatılarak erkeklere pazarlanmaya başlandı.

Yalvardı, kurtuldu

H.A., birlikte olmaya zorlandığı bir erkeğe yalvararak, kendisini kurtarmaları için polisi aramasını istedi. Bu kişi haber verince Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Meydankavağı Mahallesi’ndeki eve baskın düzenlendi. H.A. kurtarılırken, T. B. yakalandı.

Barcılar da gözaltında

Polis, bar işletmecisi G. A. (37) ve çalışanlar İ. E. (23), M. B. (27) ile M. C.’yi (26) de gözaltına aldı. Doktor kontrolünde 3.5 aylık hamile olduğu belirlenen H.A. polisteki ifadesinde yaklaşık 100 erkeğe pazarlandığını söyledi. Çeşitli suçlardan sabıkaları olduğu belirlenen 5 zanlı adliyeye sevk edilirken, H.A. Antalya’daki ailesine teslim edildi. Polis, ismi açıklanmayan iki kişiyi arıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!