Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
10 Şubat 2012 Cuma 02:29

 ADnet  
Reklam için
Hürriyet Anasayfa > Tüm Gündem Haberleri
Önceki Haber     Sonraki Haber

Üvey anneye porno davası

Paylaş Benimsayfam'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Mehmet KAYMAK/DHA 10 Şubat 2010
5 ve 10 yaşındaki iki kardeşe zorla porno film izlettiği iddia edilen üvey anne yargılanmaya başladı. 3 yıl hapsi istenen kadının kocası boşanma davası da açtı.

ADANA’da, mobilyacı A. Osman L. (34), 10 yaşındaki kızı Ş.L. ile 5 yaşındaki oğlu M.İ.L.’ye, üvey anneleri Sakine L. (35) tarafından zorla porno film izlettirildiğini öğrenince 19 Haziran 2009’da savcılığa başvurdu. A. Osman L., ilk eşinin vefatından sonra evlendiği ikinci eşi Sakine L.’den şikâyetçi olurken, boşanma davası da açtı. Üvey anne hakkında ‘Kötü muamele ve müstehcenlik’ suçlarından Adana 4’üncü Sulh Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Dün ilk kez hâkim karşısına çıkan Sakine L.’ye 3 yıl hapis cezası istendi. Suçlamayı kabul etmeyen Sakine L., “Ben kendisiyle anlaşmalı boşanmaya yanaşmadığım için hakkımda böyle bir suçlamaya gitti” dedi.

Boşanma davası sürüyor

İfadesine başvurulan çocuklardan Ş.L. de, “Üvey annemiz babam varken bize iyi davranıyordu. Babam işe gittikten sonra bizi oklava ile dövüyordu. Ayrıca bize porno CD izletti” dedi. Duruşma dosyadaki eksiklerin tamamlanması için ertelendi. Çiftin boşanma davası da 1’inci Aile Mahkemesi’nde devam ediyor.
  Yorum Sayısı 3 / 67     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
mert demir 10/02/2010 - 11:56
Arkadaşlar bir şeyi karıştırıyosunuz. Başörtüsü Cenabı Allah'ın emri. Bunu yerine getirmezsek zaten hesabını biz vereceğiz. Ama buradaki kötü bir kişinin yaptığı eylemde ,başörtüsünü karalamak ne insanlığa ne de inançlarımıza uygun düşmez. Yorumları yaparken insanların inançlarına dil uzatmayalım
Çok İyi %40 İyi %5 Normal %8 Kötü %8 Beğenmedim %37
timur fatih 10/02/2010 - 13:11
Allah´tan baska hic kimse bu isin ic yüzünü bilemez.kimin avukati cok bilmisse o kazanir.Bu suclamalarida kadinin basörtüsüne yükleyenleride yadirgiyorum.Dinimize saldiriyorsunuz,ayip yani.
Çok İyi %35 İyi %7 Normal %7 Kötü %9 Beğenmedim %40
esra esra 10/02/2010 - 12:45
olayı direkt kadının türbanlı olması mal edenler!yapılan bu sapıklıkla türbanlı olmasının bağlantısı nedir?başında bir örtünün olup olmaması mı değiştiriyor insanın sapık oluşunu?nerden tutturacağınızı şaşırdınız artık.kadın sapık işte bunun kıyafetiyle,diniyle,diliyle alakası yok!
Çok İyi %48 İyi %8 Normal %6 Kötü %8 Beğenmedim %27
Bu haberin diğer yorumcuları
fatih türkmen
SERPİL d
selami gültekin
Melik Bahadir
mehmet çelebi
ayetullah güldaş
Gülhan ERTUĞRUL
HEYGIDI GÜNLER
ÖNER YALÇINKAYA
Mustafa AYGÜN
Alper Ozturk
YORUM ANALİZ
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Hürriyet veya hurriyet.com.tr sorumlu tutulamaz.
  Yorum Sayısı 3 / 67     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
Diğer Haberler
Yakala.Co
Hürriyet Kıyasla
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak Yenibiris.com Hürriyet Aile Hürriyet Oto İddaa Avrupa Birliği DYH