Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
06 Eylül 2010 Pazartesi 06:23

 ADnet  
Reklam için
Hürriyet Anasayfa > Tüm Gündem Haberleri
Önceki Haber     Sonraki Haber

Kamyonlarla Meclis’ten götürdüler

Paylaş Benimsayfam'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
9 Şubat 2010
TBMM’nin 90’ncı yıl kutlamaları çerçevesinde, her milletvekilinin birer topla temsil edildiği kırmızı ve beyaz toplardan oluşan küreler, şikayet üzerine kaldırıldı.

“90’ıncı Yılda 90 Belge” sergisinin bulunduğu şeref holü ve dış kulislere, Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Mehmet Kavukçu tarafından hazırlanan “Türkiye Büyük Millet Meclisi İç Mekan Alan Kurgu Çalışması” çerçevesinde yaklaşık 9 bin kırmızı-beyaz top asılmıştı. 23 Nisan’a kadar kalması öngörülen toplar, milletvekillerinin yoğun şikayetlerine konu olurken, Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin bu şikayetleri dikkate alarak şeref holü ve dış kulislerdeki topların kaldırılmasına karar verdi. Kaldırılan toplar kamyonlara yüklenerek Meclis’ten götürüldü.
  Yorum Sayısı 3 / 4     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
Keremce Yorum 09/02/2010 - 10:50
tamam sanata saygı göstermek esastır ama sanatın kendini ifade etme gibi bir zorunluluğuda vardır. sanatçı bencil davranarak çıkardığı anlamları ve temaları kendi anlayacağı dilden şekillendiremez o zaman zaten bireysel bir hale döner. bu topların hiç bir anlamı yok ve buna gerçekten sanat diyemeyiz.
Çok İyi %19 İyi %19 Normal %19 Kötü %22 Beğenmedim %19
murat göktaş 09/02/2010 - 8:47
her top bir milletvekilinimi temsil ediyormuş:)))))))) bu oraya yapılmadan önce nerdeymişler
Çok İyi %21 İyi %21 Normal %18 Kötü %18 Beğenmedim %21
ArsMaxx . 09/02/2010 - 7:43
şikayet sebebi neymiş acaba merak ettim.
Çok İyi %18 İyi %21 Normal %21 Kötü %18 Beğenmedim %21
Bu haberin diğer yorumcuları
alpaslan konuralp
YORUM ANALİZ
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Hürriyet veya hurriyet.com.tr sorumlu tutulamaz.
  Yorum Sayısı 3 / 4     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
Diğer Haberler
Hürriyet Kıyasla
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
Vimjo Alışveriş
          Vuslat Doğan      Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak Yenibiris.com Anneyiz.biz Hürriyet Oto İddaa Avrupa Birliği DYH