Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
10 Şubat 2012 Cuma 15:49

 ADnet  
Reklam için
Hürriyet Anasayfa > Tüm Gündem Haberleri
Önceki Haber     Sonraki Haber

Vize kalktıktan sonra Hatay sağlık üssü oldu

Paylaş Benimsayfam'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
8 Şubat 2010
TÜRKİYE ile Suriye arasında vizenin kaldırılmasının ardından Hatay’da sağlık turizminde de önemli gelişmeler yaşandığı bildirildi.

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Bayram Kerkez, son dönemlerde Suriye’den çok sayıda hastanın kente gelerek edavi gördüğünü ifade etti. Suriyelilerin daha önce Gaziantep’i tercih ettiklerini belirten Kerkez, “Ancak son dönemlerde talep Hatay’a yöneldi. Sağlık turizmini canlandırmak için kentimizin tanıtımını ve reklamını daha iyi yapmalıyız” dedi. Özel hastanelerin ve Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile diğer sağlık kliniklerin hasta kabul sayısında artış yaşandığını ifade eden Kerkez, “Suriye’den gelenler, kentimizdeki hastaneleri teknolojik olarak daha donanımlı buldukları için tercih ediyor” dedi.
 
Yorumlarınızı Yazınız
Bu haber hakkında henüz yorum yok
Diğer Haberler
Yakala.Co
Hürriyet Kıyasla
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak Yenibiris.com Hürriyet Aile Hürriyet Oto İddaa Avrupa Birliği DYH