Alanya'da tecavüz iddiası

Güncelleme Tarihi:

Alanyada tecavüz iddiası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2010 16:58

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kadın, alıkonulduğu evde 2 kişinin tecavüzüne uğradığı iddiasıyla jandarmaya başvurdu.

24 yaşındaki A.İ.Y, “156 Jandarma İmdat” telefonunu arayarak Mahmutlar beldesindeki bir eve kapatıldığını ve tecavüze uğradığını söyledi. Bunun üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, evin yerini tespit ederek genç kadını kurtardı.

Genç kadın, karakolda verdiği ifadede, Burhan Ç. (29), Şenol G. (30) ve Bekir G.'nin (26) 60 HH 723 plakalı otomobille Tokat'tan kendisini kaçırarak Alanya'ya getirdiklerini iddia etti.

Burhan Ç'nin, yoldaki ormanlık bir alanda kendisine bıçak çekerek tecavüz ettiğini belirten genç kadın, daha sonra Alanya'nın Mahmutlar beldesindeki bir eve götürüldüğünü dile getirdi. Bu evde de Şenol G. tarafından tecavüze uğradığını kaydeden A.İ.Y, Bekir G'nin de kendisini dövdüğünü öne sürdü.

Genç kadının verdiği bilgiler doğrultusunda jandarma ekipleri 3 zanlıyı, otomobille gezerken yakaladı. Jandarmada ifadesi alınan zanlılar, iddiaları reddetti.

Burhan Ç, A.İ.Y'nin, kız arkadaşı olduğunu ve zorlamanın söz konusu olmadığını, Şenol G. ise genç kızın Tokat'tan kendi rızasıyla gelerek para karşılığında kendileriyle birlikte olduğunu ileri sürdü.

Jandarmanın yaptığı genel bilgi toplama neticesinde A.İ.Y ile zanlılar Burhan Ç. (29), Şenol G.(30) ve Bekir G.'nin “Fuhşa Aracılık Yapmak” suçlarından sabıkalı oldukları belirlendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!