Günün 3. sayfa haberleri

Güncelleme Tarihi:

Günün 3. sayfa haberleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2010 10:27

Elif Şişman evinde öldürüldü... 4 çocuk annesi Emine Arslan'ı kocası çocuklarının gözleri önünde öldürdü... Komisyoncuların tartışması silahlı kavgaya dönüştü, 3 kişi kurşun yağmuruna tutuldu... Muğla'da 15 aylık Sevinç bebeğin dayak yüzünden iki gözünün de kör olduğu iddia edildi... İşte günün 3. sayfa haberleri:

Haberin Devamı

KOCAELİ

/images/100/0x0/55eaf40cf018fbb8f8a15fdf

İzmit'in Erenler Mahallessi'nde 28 yaşındaki  Elif Şişman adlı genç kadın boğazı kesilerek öldürüldü.  Gece geç saatlerde eve geldiğinde onun cesedini bulduğunu belirterek polise haber veren ve aynı evde birlikte yaşadıkları anlaşılan erkek arkadaşı gözaltına alındı. Bu arada Elif'in evinde beslediği Amerikan Cocker cinsi köpeğinin ise olay sırasında sürekli havladığı anlaşıldı. Köpek polisler eve gittiğinde korkudan kulübesinden çıkmadı.

İddiaya göre saat 21.30 sıralarında eve gelen O.S. (Olcay Salcan), aynı evde birlikte yaşadığı  28 yaşındaki Elif Şişman'ın boğazı kesilerek öldürülmüş, ayrıca birçok kez bıçaklanmış cesediyle karşılaşınca durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, duvarlarda da bıçak ve kan izleri bulunan odada Elif'in cansız bedeniyle karşılaştı.

 

Haberin Devamı

Apartman komşuları ile Elif'i gün boyu görmediklerini, ancak evde beslediği köpeğin havlama sesini duyduklarını söylediler.  İlk tesbitlerde de, evin kapısında içeri girilirken herhangi bir zorlama olmadığı ve katile Elif'in kapıyı kendisinin açmış olabileceği ihtimalini kuvvetlendirdi. Olayın tek görgü tanığı olan ve olay sırasında sürekli havladığı anlaşılan Elif'in köpeği ise, polisler içeri girdiğinde korkudan dışarı çıkmadı.

GAZİANTEP

Gaziantep'te tartıştığı karısını, üç çocuğunun gözü önünde silahla öldürüp kaçan kişinin yakalanmasına çalışılıyor.

Cumhuriyet Mahallesi Lohanzade Caddesi 23. Sokak'ta Uğur Arslan (37) 15 yıllık eşi Emine ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Tartışma büyümesinin ardından Uğur Arslan, çocukları 9 yaşındaki Emre, 11 yaşındaki Dursun ve 12 yaşındaki Merve'nin gözleri önünde eşinin başına tabancayla 3 el ateş etti.

Silah sesi ve çocukların çığlıkları üzerine eve gelen komşuları Emine Arslan'ı kanlar içinde buldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri kadının öldüğünü belirledi.

En küçüğü 7 aylık Fatma Sultan olmak üzere 4 çocuk annesi olan Emine Arslan'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Teyze çocukları olan Uğur ile Emine Arslan'ın 15 yıl önce evlendikleri, bir süredir geçimsizlik yaşadıkları, aile büyüklerinin araya girmesiyle boşanmaktan vazgeçtikleri öğrenildi.

Olayın ardından kaçan ve çiçekçilik yaptığı öğrenilen Uğur Arslan'ın yakalanmasına çalışılıyor.

Haberin Devamı

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ

ANTALYA


Antalya´nın Serik İlçesi´ndeki sebze ve meyve halinde komisyoncular arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan kavgada 3 kişi tabancayla öldürüldü. Cinayet zanlılarından biri teslim olurken, diğeri kaçtı.


TOPTANCI HALİNDE CİNAYET

 

MUĞLA

 

Muğla’da geçtiğimiz Kasım ayında ziyarete gelen dedesi tarafından vücudunda morluklar fark edilen ve kaldırıldığı hastanede beyin travması geçirdiği belirlenen 15 aylık Sevinç Baylan’ın iki gözünün birden kör olduğu belirlendi. Minik Sevinç, devlet koruması altına alındı.  Minik kızın psikolojik sorunları olan annesi hakkında daha önce kızını dövdüğü gerekçesiyle dava açıldığı belirlendi.

Çiftçi Tahsin Baylan (59), 25 Kasım 2009 tarihinde, torunu Erdem (3) ve Sevinç Baylan'ı (15 aylık) sevmek için oğlu Ergün Baylan'ın Çamlıbel Beldesi'ndeki evine gitti. Annesinin kucağındaki torunu Sevinç'in vücudunda morluklar fark eden Tahsin Baylan, torununu hemen Çamlıbel Sağlık Ocağı'na götürdü. Minik kız, ilk müdahalenin ardından ambulansla Yatağan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ağır olduğu belirlenen minik Sevinç, buradan da Muğla Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

DAYAKTAN BEYİN TRAVMASI GEÇİRDİ

Annesi tarafından dövüldüğü iddia edilen minik kız, beyin travması geçirdiği belirlenince yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Annesi Feriştah Baylan (27) ise polisteki ifadesinde, minik kızın 3 yaşındaki ağabeyi Erdem tarafından kıskançlık denediyle dövüldüğünü ileri sürdü. Minik Sevinç'in tedavisinin 10'uncu gününde başına aldığı darbeler nedeniyle iki gözününde kör olduğu anlaşıldı. Hastanedeki tedavisi tamamlanan talihsiz kız ailesinden alınarak, geçen Cuma günü Muğla Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Esirgeme Kurumu'na yerleştirildi.
Muğla Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Alpaslan, Sevinç bebeğin artık kendilerinin gözetiminde olduğunu ve tedavisine yuvada devam edildiğini söyledi. Öte yandan psikolojik sorunları olduğu belirlenen anne Feriştah Baylan'ın da iki haftada bir İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye gönderildiği kaydedildi.

EŞİNİ SAVUNMUŞTU


Baba Ergün Baylan (31) da polisteki ifadesinde, eşinin bugüne kadar çocuklarını dövdüğüne tanık olmadığını belirterek, “6 ay önce oğlum Erdem kıskanarak, kızımın başına televizyon kumandasıyla vurdu, yüzü morardı. Hastaneye götürdük. Doktorlar, eşimi suçladı. Hakkında dava açıldı. Dava halen sürüyor. Eşimin anlattığına göre yine oğlum kıskançlık nedeniyle kardeşini dövmüş” dedi.
Öte yandan, komşuları ve Çamlıbel Sağlık Ocağı personelinin, anne Feriştah B.'nin ikinci çocuğu Sevinç'i kabullenemediği için sürekli dövüp, hırpaladığı iddiasıyla daha önce jandarma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bir çok kez şikayette bulunduğu ortaya çıkmıştı.

BURSA

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde, taksi durağında oturan gece bekçisine adres soran kimliği belirsiz kişi, taksici sandığı bekçiyi “Hepiniz aynısınız” diyerek silahla yaraladı.

ÖNCE ADRES SORDU, SONRA VURDU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!