Antalya'da Toptancı Hali'nde 3 kişi öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Antalyada Toptancı Halinde 3 kişi öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2010 08:07

ANTALYA´nın Serik İlçesi´ndeki sebze ve meyve halinde komisyoncular arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan kavgada 3 kişi tabancayla öldürüldü. Cinayet zanlılarından biri teslim olurken, diğeri kaçtı.

Haberin Devamı

Olay, haldeki Musa Şen´e ait 38 numaralı dükkânda bugün saat 05.45 sıralarında meydana geldi. Halde 11 nolu dükkanı işleten 35 yaşındaki Veli Çolpak ile arkadaşı kamyon şoförü 26 yaşındaki Salih Balcı, Musa Şen´in işlettiği dükkana geldi. Dükkanda bulunan Musa Şen ve amcası Korkmaz Şen, Veli Çolpak ve Salih Balcı ile tartışmaya başladı. Bu sırada tartışmayı duyan Veli Çolpak´ın amcasının oğlu 18 yaşındaki Hasan Çolpak da 38 nolu dükkâna geldi. Taraflar arasındaki tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu sırada ateşlenen tabancaya hedef olan Veli Çolpak, Hasan Çolpak ve Salih Balcı, olay yerinde yaşamlarını yitirdi. Olaydan hemen sonra iki zanlı kaçarken, Korkmaz Şen bir süre sonra olay yerine dönüp polise teslim oldu. Güvenlik güçleri, kavganın yaşandığı dükkânda 13 mermi kovanı bulundu. Korkmaz Şen gözaltına alınıp İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne götürüldü. Ölenlerin cesedi ise Serik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı


Kaçan Musa Şen´i yakalamak için çalışma başlatan polis, cinayetlerin işlendiği tabancayı kimin kullandığı ve olayın nedeni hakkında da çok yönlü soruşturma yürütüyor.


Cinayet zanlılarından Musa Şen ile öldürülen Veli Çolpak´ın 1 hafta önce bir kahvehanede bilinmeyen bir nedenle tartıştığı ortaya çıktı. Korkmaz Şen´in polisteki sorgusu sürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!