Memleketimden cinsellik manzarası

Güncelleme Tarihi:

Memleketimden cinsellik manzarası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2010 00:00

Türkiye’nin gündeminden eksik olmayan cinsel suçlarla ilgili haberlere dün üç olay daha eklendi.

Haberin Devamı

Üniversiteli kıza dönerci tecavüzü
Saadet KEFAL/DHA

ESKİŞEHİR’de Anadolu Üniversitesi öğrencisi 23 yaşındaki B.T. telefonla paket döner siparişi verdi. Dönerci dükkânında çalışan Uğur Yalçın evine döner götürdüğü B.T.’ye iddiaya göre bıçak tehdidi ile tecavüz etti. Polise başvuran B.T., “Paket döner getiren Uğur Yalçın kapıyı açtığımda bıçak çıkarıp evime girdi. Daha sonra bıçak tehdidi ile bana tecavüz etti. Önce korktuğum için kimseye bir şey söylemedim. Ancak daha sonra Uğur Yalçın cep telefonuma mesaj atıp beni tehdit edince durumu polise bildirdim” dedi. Gözaltına alınan Yalçın tecavüz suçlamasını kabul etmezken, B.T. ile kendi isteğiyle cinsel ilişkiye girdiğini öne sürdü. Adliyeye sevk edilen Yalçın nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Tuvalette doğurdu çöpe atıp kaçtı

/images/100/0x0/55ea743bf018fbb8f880fe68

Zafer TOKUŞ Aziz GÜVENER/DHA

Haberin Devamı

ZONGULDAK Karaelmas Üniversitesi öğrencisi 22 yaşındaki A.T., İstanbul’daki ailesinin yanından Zonguldak’a dönerken doğum sancısı başladı. Otobüs, Hendek’teki dinlenme tesislerinde durduğunda, A.T. tuvalette bir kız bebek dünyaya getirdi. Bebeği tuvaletteki çöp kutusuna atan A.T., yola devam etti. Bu sırada tuvalete giren bir kadının çöp kutusundan gelen ağlama sesi üzerine bulduğu bebek, hastaneye kaldırıldı. 3 kilo 250 gram ağırlığındaki bebeğin köprücük kemiğinin kırıldığı belirlendi. Görgü tanıklarının ifadesi üzerine jandarma, otobüsü Düzce Kaynaşlı’da durdurdu. Otobüsten indirilen A.T, jandarma tarafından gözaltına alınarak hastaneye kaldırıldı.

Fuhuş şifresi: Ekmek arası köfte
Kürşat TERCANLI/DHA

ERZURUM Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, fuhuş şebekesinin konuşmalarındaki şifreleri çözdü. Fuhuş çetesine karşı ‘Son Durak’ operasyonunda yakalanan 38 kişi, Erzurum 2’nci Sulh Ceza Mahkemesi’nde 4 yıla kadar hapis istemiyle yargılanırken, polis, fuhuş şebekesi ile müşterilerinin aralarında kullandıkları şifrelerin peşine düştü. Teknik takip sonucunda, şebeke elemanları ile müşterileri arasında geçen konuşmalardaki şifreler çözüldü.
Konuşmalardaki şifreler
? Ekmek arası köfte yolla: Yerli kadın
?  Teyp getir, kaset çalalım: Bu akşam âlem var
?  Lastik patladı: Aldığımız kadın iyi çıkmadı, değiştir
?  Dört kişilik kadayıf dolması gönderir misiniz?:
Dört kadın talebi
?  Cağ kebap keçi etinden olsun: Kadının
güzel ve genç olması

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!