Isparta Valisi hayatının kadınını buldu

Güncelleme Tarihi:

Isparta Valisi hayatının kadınını buldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2010 13:52

Isparta Valisi Ali Haydar Öner, 20 gün önce nişanlandığı kişisel gelişim uzmanı ve TV sunucusu Saadet Şen’le hayatını birleştirmeye hazırlanıyor. Vali Öner, 27 Ocak’ta evleneceği Şen için, “Hayatımın kadınını buldum” dedi.

Haberin Devamı

VALİ, NİŞANLISINA ELLERİYLE YEMEK YEDİRDİ

Isparta’da görev süresinin birinci yılını dolduran 62 yaşındaki Vali Ali Haydar Öner, eğitmen ve TV sunucusu Saadet Şen’le yaşamını birleştirmeye hazırlanıyor. 27 Aralık’ta Ankara’da nişanlanan çiftin nikahı ise 27 Ocak’ta Isparta’da yapılacak.

Vali Öner, nişanlısı Saadet Şen’le ilk kez Aktif Gazeteciler Derneği’nin bir programında basının karşısına çıktı. Gazetecilerin, Vali Öner’e desteklerinden dolayı plaket sunduğu toplantıda, Vali Öner ve nişanlısı Şen, ilk tanışmalarını ve evlenme kararı alıncaya kadar süren gelişmeleri anlattı.

TRT’de bir dönem program yapan, şimdi Bursa’da Olay TV’de ‘Ayna’ adlı programı sunan eğitmen Saadet Şen, her şeyin 15 Aralık 2009’da TEMA’nın öğretmenlere yönelik eğitim toplantısına katılmak üzere Isparta’ya gelmesiyle başladığını söyledi. Programa Vali Öner’in yoğun programından dolayı katılamadığını ancak daha sonra nezaketen kendisini akşam yemeğine davet ettiğini belirten Şen, “Her şey bu sofrada başladı. O sofrada geçen muhabbeti hayatım boyunca unutmayacağım. Atatürk’ün sofrasında gibi hissettim kendimi” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘ISPARTA'YA GELİN GELİYORUM'
Daha sonra uçakla İstanbul’a döndüğünü belirten Şen, Isparta’dan 7 Ocak için bir davet daha aldığını, bunu öğrenen Vali Öner'in kendisini arayarak, “Madem Isparta’ya gelmeyi kafaya koydunuz, eşim olarak gelmenizi istiyorum” diye teklifte bulunduğunu söyledi. Telefonda aldığı evlenme teklifini tereddütsüz kabul ettiğini belirten Saadet Şen, 27 Aralık’ta da Ankara’da nişanlandıklarını söyledi. Isparta’ya gelmekten çok mutlu olduğunu belirten İzmirli Saadet Şen, gösterilen ilgi karşısında “Isparta’ya gelin geliyorum” dedi. Şen gazetecilerin yaşı konusundaki sorularını ise geçiştirerek, “Yaş konusunda titizim. Söylemek istemiyorum” dedi.

Eş seçiminde Saadet Şen’in doğru bir tercih olduğunu belirten Vali Öner ise, “Vali olarak bazı programlara tek başınıza gitmek uygun olmuyor. Yalnız görev yapmak da bir Vali için çok zor. Bundan böyle de hızlı adımlarla Isparta’ya hizmetimiz sürecek. Hayatımın kadınını buldum” diye konuştu. Aktif gazeteciler Derneği zirayeti sırasında vali ile nişanlısı, birbirlerine pasta ikram etti.

Haberin Devamı

Vali Öner, iki çocuğunun annesi olan eski eşi Leyla Diyaroğlu’ndan önceki görev yeri Çankırı’da boşanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!