‘Öldüren’ telefon görüşmesini eşiyle yapmış

Güncelleme Tarihi:

‘Öldüren’ telefon görüşmesini eşiyle yapmış
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2009 16:04

ADANA’da kayınbiraderi 43 yaşındaki Ayhan Bulut tarafından, dekolte kıyafetler giyip gezdiği için ‘kardeşini aldattığı’ düşüncesiyle tabancayla öldürülen 24 yaşındaki Gamze Bulut’un, ‘Aşkımla konuştum’ dediği telefon görüşmesini eşi 41 yaşındaki Mehmet Bulut ile yaptığı ortaya çıktı. Gamze Bulut’un son 2 gün içinde 20 kez de kendisini öldüren kayınbiraderi Ahmet Bulut'la görüştüğü belirlendi.

Haberin Devamı

Kabasakal Mezarlığı yakınlarında, 22 Haziran günü yengesi 2 çocuk annesi Gamze Bulut’u öldürdükten sonra tutuklanan Ayhan Bulut ile cinayeti azmettirdiği iddia edilen genç kadının eşi tutuksuz sanık Mehmet Bulut’un yargılanmasına Adana 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Duruşmaya, ‘ömür boyu hapis’ cezası istenen sanık kardeşlerin yanı sıra, öldürülen kadının babası 55 yaşındaki Hasan Ekinci de katıldı. Duruşmada, mahkeme başkanı Gamze Bulut’un olay gecesi ölümüne neden olan telefon görüşmesini kiminle yaptığıyla ilgili telefon kayıtlarının geldiğini söyledi. Genç kadının olay gecesi en son bir dakika arayla eşiyle 15 ve 27 saniyelik 2 telefon görüşmesi yaptığının belirlendiğini belirten hakim, Mehmet bulut'a ne görüştüklerini sordu. Mehmet Bulut da, eşinin kendisini aradığını ve eve ne zaman geleceğini sorduğunu, kendisinin de “Kapat, şu anda görüşemeyeceğim” dediğini anlattı.

KATİLİYLE DE 20 KEZ GÖRÜŞMÜŞ

Telefon kayıtlarında Gamze Bulut’un cinayet sanığı kayınbiraderi Ayhan Bulut ile dea son 2 gün içinde biri 44 dakika olmak üzere 20 kez görüşme yaptığı belirlendi. Sanık Ayhan Bulut soru üzerine, “Yengem alınacak bir şey olduğunda beni arardı. Ayrıca, amcası da yanımda çalışıyordu. Onu da benim telefonumdan arıyordu” dedi.

Tanık olarak dinlenen öldürülen kadının amcası Hüseyin Ekinci, yeğeni Gamze Bulut’un kendisini Ayhan’ın değil kendi cep telefonundan aradığını söyledi.

Sanık Ayhan Bulut, yengesini kazayla öldürdüğünü iddia ederek, “Bu yaşıma kadar hiç bir suç işlemedim. Kimseye de zarar vermedim. Ailemdeki herkesten sorumlu olan benim. Yengemin babası bile ‘Kızıma sahip çık’ diyordu” diyerek kendini savundu.

Duruşma, tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!